[silindi] Evet kızlar burda olmazsa olmaz dediğiniz kimler var?? Ben şöyle bir başlayayım; @Blueeberryy @ErsBegAs @Yazmelegi_ @myangelson @Guzelanne56 @bebeklerim__ @Gokturkmom_ @Denizj @MadameTussauds @Baklavaseverim @GirlandBoy_Mom @tahamommy @kurkmantosuzmadonna @Anneoluyorumm00 @ShutUp (Bir kişi daha vardı benim için çok özeldi hala da öyle. Etiket yapamayacağım o kişiyi. Bir yerlerden bizi görüyordur) ☁️💜
ShutUp [silindi] Olmaması gerekenler olmasa ne güzel olurdu da neyse😅 Sizi etiketlemek istedim hem zor bir süreçten geçiyorsunuz hem de belki bir nebze tebessüm ettirebilirim diye. Umarım iyisinizdir @Meltemanneolsun 🌸
Meltemanneolsun ShutUp 🥰🥰 teşekkür ederim canım 🙏🏼 çok giremedim bu siralar yeni görüyorum. İyi olmaya çalışıyorum az bir zaman kaldı 🙏🏼🩷🌸
ShutUp [silindi] onun için yazmadım ay yani ayy beni niye unuttun ayağı yapmıyorum gerçekten. Meltem hanım için yazdım normalde eskisi gibi etiket postlarına yazmam (kişisel algılama 🌸).
kahvesever__ Olmaza olmazlarım benim için @myangelson @Karanfill @Yazmelegi_ @Gokturkmom_ @Ozgur_anne @gozdenur06 @LadyX Başka varda unuttuklarım var 💚
Blueeberryy [silindi] basta tabiki sen😘😍♥️ @[silindi] @Herseydenbiktim @ErsBegAs @tahamommy @deletedmom43191 @tugceozturk_016 @AnayimBenAna_ @Glhayat_54 @Balbebek012 😍🥰♥️yarin daha aklima gelen olur 🤣
deletedmom43191 Blueeberryy tesekkur ederim o zaman sıra bende 😅 @Deleted33000 @eslem2121 @ikiprensesannesi___ @bebeklerim__ @penbe_karisi @Blueeberryy @ErsBegAs @Herseydenbiktim uyku sersemi aklıma gelenler bunlar 😅
myangelson [silindi] teşekkür ederim canım 😍 sende buranın olmazsa olmazlarındansun 🤩 az kaldı Aralık sonunda dönüyorum evime artık eskisi gibi aktif olacağım 😄
babymom2026 [silindi] Ben herkesle anlaşıyorum burda yorumlarda veya genel olarak ama bana en yakın ve samimi gelen kesinlikle @tahamommy 🌸
daisy__ @LadyX @ikiprensesannesi___ gülümmm herkesi seviyorum ama bu iki bacı çok başka o değil @LadyX kız sen nerdesin kaç gündür 🥲🥹