yenidenanne20 Özel sağlıkta Hülya Yıldırım’da ilk doğumumu gerçekleştirdim. Şimdi 6 haftalık hamileyim yine ona gideceğim
yenidenanne20 parla_03 bu hafta içinde gideceğim,bilgilendirme yaparım. Kasımda gittiğimde 2150 tl idi
parla_03 yenidenanne20 bende zeynep orpak gittim nakitte 2100 du 10 gun falan oldu ayse secil varmıs ona sordum 2850 dedi dogum paketi 82 bin tl pahalı geldi bize
yenidenanne20 parla_03 bugün Hülya hanıma kontrole gittim.2760 tl muayene ücreti,95 bin doğum paketi fiyatı. Sadece doğum için 75-80 bin dediler
yenidenanne20 Lapsodi sezaryen oldum,39+0 da suyum geldi ama açılmam olmamıştı,o nedenle ya suni sancı ya sezaryen dendi br sezaryen tercih etmiştim. Çok mennun kaldım,her an kendisine ulaşabildim. Benim için en önemli şeylerden biriydi
parla_03 yenidenanne20 paketin içinde fetal dna var mı yoksa tarama testi mi var bide siz ne yapmayı dusunuyorsunuz benim kafam baya karısık
yenidenanne20 parla_03 fetal dna yok paketin içerisinde,diğer tarama testleri var. Ben ilk doğumumda almıştım bunda da alırım