Mineldeva0 Kızlar nasılsınız ben 24.haftadayım artık ve bugün Eminönü açılışını yaptım oğluşuma 😂 hiç bir alışveriş için bukadar heyecanlanmamıştım 🥰 0-3 ay kısmını bugün hallettim 0-1 alma dediler öyle yaptım ins pişman olmam ama aklım bir dünya gibi eksik konusunda sizler ne yaptınız 6-9 ay şuan almama gerek var mı yorumlarınızı ve heyecanlarınızı bekliyorum 😍
melisaemirhan Mineldeva0 1 tane isimli hastane çıkışı 1 tane normal hastane çıkış seti 6 tane 0-3 ay alt üst takım 5 tane 1-2 ve0-3 ay patiksiz tulum 10 tane 0-3 ay patikli tulum 9 tane yenidoğon-3 ay kısa kol zıbın 5 tane 3-6 ay sıfır kol zıbın 15 tane yenidoğan-2/4 ay uzun kol zıbın 12 tane yenidoğan-0-3 ay patikli alt 11 tane yenidoğan-2-4 ay patiksiz alt/eşofman 3 tane 3 ay sweat 2 tane yelek-1 tane hırka 16 çift 0-3/0-6 ay çorap Şapka ve eldiven takım ve tulumlarda olduğu için gerek duymadım Şuanlık 4 tane müslin battaniye 3 tane kalın battaniye aldım Banyo havlusu Küvet takımı Ateş Ölçer Burun temizleme aleti Termometre İlk aylar için alt silme pamuğu Alt açma minderi Islak mendil Şampuan Losyon gibi bakım ürünleri Bebek arabası ve odasını hallettim çok şükür 🥹🌸şimdi sadece odasına dekorasyon yapma işim kaldı🥰27+3 üm sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumu❤️
babymom2026 Mineldeva0 Çoğu seyi hallettim ufak tefek şeyler kaldı ☺️ Bende yarın tam 25 haftalık oluyorum ☺️
edaklnc Mineldeva0 Bende 24.haftamdayım dün başladım kıyafetlerini aldım. Çok çabuk büyüyeceği için çok bir şey almadım. Şimdi araç gereçlere bakıyorum ama çok zor karar vermek 🤦🏻♀️
almila1723 Mineldeva0 Ben 27. Haftadayım. Sanırım biraz erken bitirdim 🤣 Kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim. Hatta onunla kalmayıp hastane çıkışını ve yedek kıyafetlerinide hazırladım🥲Son aylarımda ağırlaşıp tek başıma yapamam diye herşeyi hazırladım şuan kafam çok rahat. Sadece kendi eksiklerim kaldı🥰 Ben bebek için tüm kıyafetlerini 3 ay veya 3-6 ay aldım. Zaten 1-1.5 ay evden çıkmıcaklar evin içinde biraz bol giysede sorun olmaz diye düşündüm. Yenidoğan ürünler çok küçük 1 ay giyer yada giyemez gibi o yüzden almamakla iyi yapmışsınız😇
kadermirali @Mineldeva0 ben de 29. Haftamdayım. Ben de daha yapmadım ikinci çocuğum bu arada. Ama önümüzdeki haftaicinde hastane çıkışlarını ve zıbın takımlarını almayı düşünüyorum. 0-3 ay zaten uzun bı sure gidecek bebeğine.
Mineldeva0 melisaemirhan oyy sağlıkla gelsin inşallah ama siz biraz fazla fazla mı aldınız bana mı öyle geldi güle güle giysin paşa 🩵
melisaemirhan Mineldeva0 kıyafeti biraz fazla almış olabilirim ilk bebiş diye heveslendim ama olsun ikinciye saklarım sorun değil☺️teşekkür ederim amin inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak dileğiyle 🌸
Maviice 0-3 ay ağırlıklı aldım ben de kıyafet bir kaç tane eklerim gibi aslında yeterli ama insanın beğendiği şeyler bitmiyor 😍❤️ Yenidoğan 3-4 takım geneli 0-3 ay. 3-6 aylık kısmını yazlık almayı düşünüyorum o yüzden doğduktan sonra bakacağım kilosuna boyuna göre❤️ sağlıkla gelsinler 🧿🙏🏻
Admsarzu Mineldeva0 kıyafet ve birkaç oyuncak biberonları emzikleri falan bitti büyük eşyalara geçtim beşikk araba puset dolap falan bakalim inşallah bitirmem ocakta hepsini
ayseveysel Mineldeva0 22+2 yim Bebek arabası Anne yanı beşik Ana kucağı Burun aspiratörü Süt sağma pompası Bir kaç paket bez Alt açma örtüsü Islak mendil Babynest seti Hastane çıkışı aldım bi kaç tanede 5’li olanlardan aldım Çorap Battaniye hem biraz kalın hem müslin olanlar Biberon Emzik Aklıma gelenler bunlar ve. Bunları aldım deterjan şampuan vs. Son bir-iki ay kala alcam
Uyarumran Merhaba yenidoğan bebek giyiminde e ticarete başladım. Morfobaby.com.tr ve ya Trendyoldan görebilirsiniz. İncelerseniz sevinirim 🩷
ilkgozagrimhavinim 20.haftadayım nisan sonu mayıs başı gibi olacak sanıyorum doğumum. Hala cinsiyeti öğrenemediğimiz için alışveriş yapamıyorum 😅 ikinci gebeliğim, 4 yaşında bi kızım var. Eğer kızsa ablasının bütün kıyafetleri duruyor işim kolay olacak