hayalleriniyasa Merhabalar 27+6 dan herkese selam bebeğim geceleri uyumuyor resmen ilk hamileliğimde bu kadarı olmuyordu geceleri uyutmuyor ter ve sıcak basıyor ayrıca miğde yanmaları başladı sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum ilaç içmek istemiyorum
bohembircadi hayalleriniyasa Sabahı ettim ağrıdan acıdan sabah olsa da doktora gitsem diye bekliyorum 🥺
Huzurunsesi3 hayalleriniyasa midem yaniyo geceleri hareketli oluyo sürekli kusuyorum soda faryda etmiyor kusunca bir tık iyo geliyor
hayalleriniyasa bilgis yediklerime dikkat ediyorum yoğurt kefir tüketiyorum ama fayda etmiyor 🪽 teşekkür ederim ☺️🫶🏻
hayalleriniyasa Huzurunsesi3 benim geçti çok şükür de şimdi de pelvik ağrilarım başladı kasıklarıma sol bacağıma kalçama vuruyor bol bol yürüyüş yapıyorum magnezyum aldım inşallah bu da geçer
kbratdr hayalleriniyasa 27+2 yiz ikinci erkek bebeğim olacak ben böyle bişey görmedim ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz uzun süre ayakta durabiliyorum. karnım belim hep ağrıyor oturup kalkarken hep bir ağrı. nefes darlığı desen cabası. son 3 ay napıcam diye düşünüp duruyorum vallahi. ilk çocukta hiç böyle değildim. prenses gibiymişim meğer.
kbratdr kbratdr nefes darlığı yaşıyor musunuz bu haftalarda ? sol yanıma yatamıyorum nefes darlığından sağ yanıma yatmaktan sağ tarafım çürüdü artık. sırt üstü zaten hiç yatamıyorum.
hayalleriniyasa kbratdr aynen öyle vallahi yaş geçtikçe daha da zor geçiyor hamilelik yinede bugünlere şükür edelim ben 29 haftalık oldum günüm yaklaştıkça ağrılarım artıyor
hayalleriniyasa kbratdr sol sağ farketmiyor yaşıyorum ve horlama sorunum çıktı eşim geceleri sürekli kafamı düzeltip duruyor nefes almakta zorlanıyorum
senaninn hayalleriniyasa 37. hafta itibariyle baya bi şey içiyorum artık malesef 🥹 mide yanması için gaviscon içiyorum kabızlık için duphalac içiyorum. uyku sıfırrrr tekmeler dönmeler yalancı sancılar devam 💕