Rojdiyebiri Nilpekan canım bu normal test erken gebelik testi yapsan daha net çıkar sen bilirsin istersen yarın sabah ilk idrarla hem erken gebelik testi yap hem de normal test yap yine
Frhnemkli Nilpekan normaldir canım geç döllenme falan olduysa en iyisi kan vermek bu süreçte Rabbim gönlüne göre en güzelini nasip etsin inşallah 🤲❤
Havin49_ Nilpekan benim ilki üç gün ikinci de 7 gün adete kala çıktı seninki ilk geciktiğin gün yapsan da çıkardı
Nilpekan Havin49_ ama silik çıktı daha net çıkması gerekmez mi eşime supriz yapicam akşam ama korkuyorum.ya yoksa kan.testi verip mi supriz yapsam
kelebek_2 Nilpekan kan ver canım beta hcg için kan vermek istiyorum de ister hastanede ister sağlık ocağında
kelebek_2 Nilpekan acilde söyle ben regl olamıyorum rahatsızım hap da içemiyorum çünkü gebelikten şüpheleniyorum kan vermek istiyorum de bakarlar büyük ihtimalle
Nilpekan Rojdiyebiri 108 çıktı degerimmm 2.ye baktiracagim.araya hafta sonu giriyor pazartesi baktirsamo olur mu ya da farklı hastane de yaptırsam olur mu haftasonu
Rojdiyebiri Nilpekan ayy hamilesin🥹 cumartesi özeller açıksa özelde yaptır yada dediğim gibi acile git önemli olan 2 gün sonra yaptırman
Nilpekan Rojdiyebiri hafta sonu aynı hastane acile gidicem beta takibi yapmak istiyorum diye, özel de versem farklı hastane de sonuc farklı olabilor