kurabi Kızlar merhabalar 24+2 haftalık hamileyim göğüs ucu kremine ne zaman başlanır ve en iyi marka hangisi 🌸
carolina07 kurabi haftayı hatırlamıyorum ama ilk doğumumda mumsy natural kullanmıştım bitkisel olduğu için emmeden önce silmeye gerek kalmıyor
HayalD Elovee doğumu tetikleyebilir istersen koruyucu kalkanlardan kullanabilirsin kapalı kap ve açıkları var ben ikisini de çok seviyordum.
Elovee HayalD doktorun önerisiyle kullanıyorum cok kötü yara olmuştu taş gibiydi. Neden tetiklesin ki doğumu böyle bir bilgim yoktu sorayim bende doktoruma gidince ama kafama takildi simdi siz soyleyince
champanne 36 37. Haftadan itibaren kullanabilirsin ben lansinohtan çok memnundum silmeden emzirmek de büyük kolaylık. Şuanda da dudak nemlendirici olarak kullanıyorum hatta 😅
champanne kurabi yumuşacık yapıyor başka marka denemedim o yüzden karşılaştıramam tabi ama ben erken doğum yaptım öncesinde kullanamadım sipariş bile edememiştim 1 sefer yara oldu onu da hemen geçirdi bi daha olmadı
Amine_Sultan Valla bende doğumdan önce kullandım ama ebemiz çok etkisi olmayacağını ve doğumla vücudun yenileneceğini söyledi öylede oldu çok çok acıdı emzirirken