Bumah Bebekleri nasıl yatırıyosunuz ayaklarında çorap oluyomu uyku tulumumu normal üst baş mı yoksa normal tulum mu üstüne ne örtüyosunuz kundagı bırakmayı düşünüyorum yavaş yavaş oğlum bizimle yatıyo normal giysiyle tabi daha ince battaniye örtüyoruz aşırı teliyo 2 gundur deneme aşamasındayız ama terlemesine çözüm bulmam laızm nasıl yatırmalıyım
Havin49_ Bumah ben 7 ay kundakladım zaten bir yaşına kadar da uyku düzenli oturtmaya çalıştım şuan 17 aylık uyku konusunda hiç bir sorunum yok benimki 2-3 aylıkken kıltı ben bi takım gecelik giydiriyordum bide kundaklayıp üstüne bataniye atıyordum çorabını çıkarmıyordum ayaklı tulumdu çünkü ama şuan asla çorapla yatırmıyorum kocaman oldu
Burcg Bumah hiç kundakla uyumadı, odam gece 23 derece civarı ,1 tog elyafsız torba uyku tulumu içine kolsuz zıbın+uzun kollu ince tulum ya da alt üst giyiyor çorap giydirmiyorum ekstra tulumun içinde kalıyor zaten yetiyor bu terleme ya da üşüme olmuyor
Bumah Ayında bırıkıcam kundak yapmayı ve sürekli kendini uyandırıyo ne zaman biticek kendi uyandırması
Bumah cumcumberci kız kundaksız nasıl uyudular benim oğlan uykuya geçemiyo bi türlü 10.30 da geldim şimdi kundak yaptım asla uyumadı
Bumah Goncaa420 peki içine ne giydiriyosun bende 1 tog uyku tulumu aldım oda 23 24 derece arası değişiyo
cumcumberci Bumah hiç yapamadığım için hiç kundaga alışması otomatik Ana kucağı yatırdım gayet de güzel uyudu 😊
Goncaa420 Bumah uzun kolu zıbın ve pijama alt ince giydiriyorum ince örtü örtüyorum ama bebeğim onu da atıyor üstünden
Havin49_ Bumah büyük bi çarşaf boyuna göre kestirmiştim Cnm oğlum kolikti kundaklanmadan yatmıyordu malesef
Deleted33000 Bumah ben tulum yerine normal pijama takımı giydiriyorum bebeğimde süt alerjisi vardı ve gece çok uyku uyumazdi eşim de şoför araba kullandığı için uykusuz kalmamak adına ben bebekle uyuyorum eşimi şutladik 😂😂😂normal yorgan örtüyoruz ama bebeğim uykuda dönmeye başladığından beri üstünü hiç ortmez yani nasıl denk gelirse öyle uyuyor miniğim