Elovee ayaavaa folik asit kullan ben folik asit colojen ve magnezyum kullanıyordum hamilelik öncesi❤️
dalyaluna35 6 ay oldu 6. Adet dongum bitti henuz hamile kalamadım 3. Adetten sonra denemeye başlamıştık
Deletedmom_878 7 ay oldu 6 ay bekledim bir ay denedik olmadı bu ikinci denemem olur mu bilmiyorum aynı endişeleri bende yaşıyorum çok stresliyim gebe olabilir miyim olsam aynı şeyleri yaşar mıyım diye bir sürü sorular var aklımda tez zamanda gebe kalırız inşallah
ayaavaa Deletedmom_878 inişla Bnde bu durumdayım Ovulasyın testi herhangi bir takviye kullanıyor musun
siimgeay ayaavaa 7-8 ay sonra oldu benim zaten ilk 3 ay düşünmemek gerekiyor sonraki 5.-6. ayda 2 defa kimyasal geçirdim ben sonra supriz şekilde tuttu
ela1128 ayaavaa benim 4 ay oldu kürtaj olduğum bu ay ilk denedik olmadı bende bekliyorum merakla tekrar hamile kalabilmeyi
ayaavaa ela1128 herhangi bir takviye kullanıyor musunuz doktor jerhangi önermede bulundu mu Bnde bekliyorum işte 7 oldu kürtaj olalar 4 ay denedik cuma günü doktora gitcem horman testi falan vereyim diyorum
dalyaluna35 ayaavaa ovulasyon testi kullaniyorum, kurtajdan sonra bütün vitamin depolarini tamamladım ek olarak folik asit ve omega 3 kullaniyorum 2 haftadir bi takviyeye basladim ocean inositol polysitol şase icinde folik asit de var
Deletedmom_878 ayaavaa ovülasyon testi kullanmıyorum ama bu ay olmazsa almayı düşünüyorum sadece folik asit kullanıyorum siz
zey55 ayaavaa bizim 1 yıldan fazla olmayınca doktora gitmeye başladık çatlatma iğnesi aşılama vs yaptırdık o ada eşimin 4. Evre varikosel olduğunu öğrendik ama aşılamadan 2 ay son doğal yolla hamile kaldım canınızı sıkmayın stres yapmayın inanınki Allah’ım nasip eder
mihriban61 ayaavaa yok hiç ilaç kullanmadım üç ay kendim korundum diger 3 ay korunmadım o ay hamile kaldım yani toplamda 5 ay sonra hamile kaldım
merakvetas geçen sene eylülde boş gebelik geçirip kürtaj oldum bu sene ekimde hamile kaldım ama arada dermoid kist ameliyatı oldum sezeryan gibi dikişlerim oldu bu yüzden sürecim uzadı
Eda42_ aysinnam Âdetin 2 yada 3 günü gittim tahlil yapıldı bir sorun yoktu Rahime bakıldı yumurta var mı kist falan diye şükür oda normal çıktı ona göre letu diye ilaç verildi 5 gün sabah akşam içtim kontrol çağırdılar yumurta büyümüş mü diye bende büyümedi tekrar dan gitmedim hayırlısı olsun dedim öyle