Vrlkdr urazaslansmom bizjm esimin isinden dolayi indirimi vardi 50 bin ödedik canim ama zam geldi fiyatlar degismistir
Vrlkdr Semanurry oyy okadar iyi anlıyorum ki o son zamanin zorlugu yatsan bile rahatsız olmayi. Allah yardimcin olsun canim
Serfiraz Vrlkdr Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin. Benim de en cok korktugum sey ikinma. İlk doğumum kisa surse de 45 dk ikinma evresi yasamistim. Şimdi de ikinma ile ilgili videolar izliyorum ama doğru ikinma nasıl daha tam anlayamadim. Siz ikinma için önceden bisey yaptiniz mi ya da nasıl ikindiniz. Nefes tutarak mi azar azar vererek mi. Gogusten mi karindan mi nefes aldiniz. Kaç saniye süruyor. Herkes farkli diyor kafam karisiyor.
Vrlkdr Serfiraz doktorunla mutlaka oncesinde konus canim dogumda da yonlendirmeleri iyi dinle. Ben öncesinde nefes egzersizleri yaptim evde. Dogumda da buyuk tuvaletimi yapar gibi derin nefesalip tüm gücümle ikindim ama ikinirken de nefesimi vererek mum üfler gibi o sekilde ikindim. Biraz zor geliyor boyle anlatinca ama o sekilde hem bebek ilerliyormus hem de yirtilma olmuyormus canim
Zeliha_plt38 Vrlkdr içime su serpildi bu doğumu okuduktan sonra benimde ilk doğumun olcak 35+5 teyiz daha 🤭 sancı çekerken yanında birisi varmıydı? Varsa kim vardı yoksa da olmasını istermiydin?
Vrlkdr Zeliha_plt38 esim vardi ara ara kayinvalidem ve görümcem girip ciktilar kendi ailem umredeydiler yetisemediler. Ama eger başınızda konusacaklarsa kimseyi almayin. Oandda hersey gözünüze batıyor. Ne kadar sakinlik o kadar iyi
sevacano Vrlkdr Maşallah 24haftalığım doğumdan korkuyorum tek korktuğum şey sezeryan İnşallah vajinal doğum yaparım bana dua edin kızlar 🙏🏻🥹
Vrlkdr sevacano inşallah canim. Ben de sezaryendwn cok korkuyordum 😅 insallah en hayirli sekilde alirsin kucagina evladini saglikla 🥰
Gulsky Tótem yapıyorum 2 güzel doğum hikayesi okudum inşallah benimdedogumum goz açıp kapanacak şekilde olur ve sağlıkla bebeğimi kucağına alirim🙏🙏🙏 Amin Rabbim
Mom_1217 Vrlkdr Aayyy maşallah🧿. Allah sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyütmeyi nasip etsin💖. Rabbim bana ve doğumunu bekleyen tüm gebelere zamanında böyle kolay sağlıklı doğum nasip etsin🤲
bernaberna2323 Vrlkdr bısey sorabılır mıyım ben ikizlere hamıleyım ilk hamılelıgım fazla bilgim yok acaba ikizlere kacıncı haftada doguma alınır benım sezeryan olacak syan 22 haftalıgım cevaplarsanız sevınırım
PapatiA Vrlkdr gözün aydın Allah analı babalı büyütsün açık açık yazman çok ıyı olmuş merak ettiğim bebeği nasıl düzeltti elini bildiğin sokup cevirdimi birde o kesım dikim sırası uyusturulmuyo heralde canın çok yanmadımı
Vrlkdr PapatiA evet malesef elini vajinaya sokup duzeltti tam bilemiyorum tabi nasil yaptigini o an goremiyosun. Kesiyi cok anlik hissettim kestigi anda. Dikiş icin de hafiften uyusturuyorlarmis ama. Ne yalan söyliyim ben dikisleri de hissettim biraz canim yandi ama isin en kolay kismi o tabi dayanilmicak bisey degil 😊