Kızlar bugün çok çirkin bişey yaşadım psikolojisi bozuk bir doktora denk geldim resmen. 38+6 haftayız kendi doktorum maalesef raporlu son haftalar olunca başka dr gittim devlet hastanesi. Kadın ruh sağlığı kesin bozuk neyse girdim beş karış surat asistana beni yatırmasını falan söyledi vs baktı başka dr hastasıyım takipli dr yok diye gittim zaten tavrından belli resmen usg kullanışı falan bebeğimin boyu geriden geliyor onu zaten biliyorum çünkü babada bende uzun insanlar değiliz ve detaylı ikili test sorunsuz aa dedi bu bebek down sendromlu olabilir boyu kısa dedi önce ölçmek için de baya uğraştı bu arada ölçemedi ac baktı o arada falan neyse sonra döndü böbrek genişlemesi de var ama önemli derecede de değil dedi sağlıklı olmayabilir dedi falan sinirlerim oynadı. Yani 39 hafta bebek sonuçta idrarını yapıyo sıvı ile besleniyor. İlk kızımda da olmuştu doktor bunu son haftalar çişini yapmamıştır dedi şükür sorunsuzdu. Baba 1.67 anne 1.55 boy olan bir bebekte selvi boy beklemiyoruz zaten takipli olduğum doktorum genetik bu dedi minyon zaten ama gıcık oldum. Nerelere şikayet etmeliyim ben bu kadını. İlk gebeliğim olsa çok daha fazla tedirgin olabilirdim. O üzüntü ile sancılanabilirdim bile.