melike_165 Detaylı usg için İnan İLKER ARIKAN adında bi profesöre randevu verdiler daha önce kendisine muayene olan var mıııı
etkafa melike_165 ben de orayı düşünüyorum canım kaç haftalıkken gidip randevu istedin bir de yüz yüze mi gitmek zorundayız
melike_165 @etkafa 20 ve 22. Hafta da yapılıyor zaten o zamanlara verdiler randevuyu şubat ayına denk geliyor benim randevuyu dün aldım hastaneye gidip yüz yüze almanız lazım başka türlü vermiyorlar bide randevular doluymuş geç kalmayın erkenden gidin
melike_165 @etkafa benim şu an 14 hafta oldu ama muhtemelen sizin mart ayına denk gelicek ben zor aldım randevuyu Ocak ful dolu zaten ay olarak randevu açılıyormuş ama dediğim gibi 20. Hafta ne zamana denk geliyor sizin hesapladınız mı son adet tarihiniz ne
etkafa melike_165 birde perintolijiden sıra almak için doktor mu yönlendiriyor tçtoksa biz kafamıza göre vezneye gidip alıyor muyuz
etkafa melike_165 sanırım senin dediğin gibi mart ayına geliyor bende 14 haftalıkken gideyim ozamn randevu almaya şuan gitsem vermezler büyük ihtimal
melike_165 @etkafa şimdi hesapladım mart ayının 4ü ve 18i arasına denk geliyor detaylı ultrason onun randevusunu büyük ihtimalle Ocak sonu gibi alabilirsiniz ama yine gidip yüz yüze görüşün içiniz rahat etmezse sıra bekleyen ve bulamayan çok var
etkafa melike_165 aynen kuzum ocağın 22 sinde gidecem hemen randevuya tam 14 haftalık oluyorum ozaman
melike_165 @etkafa ben orda Sümeyye hanıma takipliyim kendisi yönlendirdi beni sıra bulamazsan dışarda yaptır gel dedi dün aldım hatta randevuyu mhrs falan oralardan randevu vermiyorlar
etkafa melike_165 ay evet kuzum ya senin ilk gebelik mi takipli olduğun doktor nasıl memnun musın ben ilk defa gidecem şehir hastanesine bundan sonra orada ilerleyeceğim
melike_165 @etkafa benim ilk gebeliğim çok memnunum doktorumdan yaklaşımı açıklaması her şeyi gayet iyi özel hastaneden farksız benim gözümde hastane gerçekten çok iyi
etkafa melike_165 yaa bemde denemek isterim kuzum bana da isa beyi önerdiler kadınlar biraz suratsız oluyor diyorlar kötü davranıyor falan ama bilmiyorum bende mi alsam o doktora ya