nursemapolat65van Kızlar mama ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var sizin kullandığınız ve önerdiğiniz mama var mı?
nasminan nursemapolat65van ilk kızımda bim de satılan sarı kutuyu kullandım ucuzdu maddi durumumuz ancak yetiyordu bir sorun yaşamadık valla şimdi oğlum da hastaneye ne olur ne olmaz hipp eki sütlü alacağım
nursemapolat65van nasminan illk kez duyuyorum bebeğe kilo aldırıyor mu peki içeriği iyi mi? Benim sütüm gelmediği için mama kullanmak zorundayım kızımda Bebelac kullandım gaz felan yapmadı ama kilo da aldırmıyordu. Bu yüzden bu sefer farklı kulllanmak istiyorum.
kavalakurabiyesi nursemapolat65van e bebeğe yeni gelen mama var içeriği temiz fiyatıda iyi mamamil diye bakabilirsiniz nasminan
kavalakurabiyesi nursemapolat65van kuzum bilmiyorum ki benimde ilk doğumum olcak bende bakıyorum bi doktor aptamil önerdi ama bu ebebeğimkininde içeriğini araştırdım temzi duruyor
flz3576 nursemapolat65van bebeğe hangisi iyi gelir ki küçük küçük alıp denemeniz lazım biz bi kaç tane aldık kötüydü iyi gelmedi aptamil iyi geldi onu kullandık ful