biranneninyolculugu fatmaozdmr bende de rahim ağzı kısalığı ve hunileşme var. 30.haftadan beri yatıyorum. Rahim ağzım en son 17 mm ölçüldü. Artık doğumu tetiklemesin diye vajinal ölçülemiyor. Günde 2 kere progestan kullanıyorum
fatmaozdmr biranneninyolculugu bende progestan kullanıyorum 1 hafta önce gittiğimde rahîm ağzı kısalığı 4 mm çıktı açılma var mı diye baktım ama açılma yoktu şükür
Rabia-Bay44 Serklaj var mı sizler de bende rahim ağzı yetmezliği ile mücadele ediyorum 2 kez serklaj oldum ama kısalmam var erken doğum riskim var sürekli yatıyorum rabbim sizlere de bana da şifa versin inşallah
fatmaozdmr Rabia-Bay44 bana serklaj yapılmadı bende yatıyorum doktor Arabın Pesser kabı önerdi onu sipariş ettim inşallah onu taktiracam yarın bana da erken doğum dedi sana Arabın Pesser kabı önermedi mi doktor kadın doğuma mi gidiyorsun yoksa perinatoloji doktoruna mi gidiyorsun
fatmaozdmr Rabia-Bay44 inşallah Allah’ım herkese şifa versin sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah hepimiz zamanında kucağımıza evlatlarımızı alırız
Rabia-Bay44 fatmaozdmr Kendi doktoruma sordum bilgim yok pesserden dedi sanki ilk defa duyarmış tepkisi aldım extra perinatoloji doktoruna sordum o da şuan serklaj var zaten pesser extra bir fayda sağlamaz dedi cuma tekrar sorucam
biranneninyolculugu fatmaozdmr ben de aynı şekilde bir şey yapmadan yatıyorum. Hayırlısıyla zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah