SevcanKumluca Güzel anneler 19 haftalık olduk ama hala ağzımın tadı bozuk hiç düzelmiyor bitek yemek yerken normal sonrasında hemen bozuluyor napsam ne etsem geçmiyor böyle bi durum yaşayan varmı 😯
Camlicagizem SevcanKumluca Aynı şey bende de var dr sordum acaba şeker vs mi diye bişey de diyemedi bin tane test yapıldı çıksa çıkardı herhalde😔 yemek sonrası o tat bulantı yapıyor bide bende valla çözümü sakız çiğnemekte buldum ağız boş kalmıcak herhalde 😁
Selinnnce SevcanKumluca ya lanet bir durum o bende 11 haftaligim benimde hic gecmiyor. Dedigin gibi yemek yiyince ve seker emince geciyor sonra hopp geri geliyor. Sanirim bunun bi cozumu yokmus. Herkestede olmuyormus. Olanlar olarak cok sanssiziz :((
ikicocuklubiranne SevcanKumluca hamileliğimin ilk ayından beri yaşıyorum üçüncü aydayım artık biter ümidiyle bekliyorum ama bitmiyor 🙄 yemek yerken mutluyum yemek sonrası ağzımın tadı gidiyor kötü hissediyorum 😏
SevcanKumluca Camlicagizem ya evet bende sakız çiğniyorum ama kısa bi süre geçiyor sadece sonra devaam karpuzlu sodayla dolanıyorum delircem 🙄🙄
Camlicagizem SevcanKumluca Duyumlara göre çevrem hep kız çocukta öyle oluyor diyorlar ne kadar doğru bilemem tabi ama cinsiyet belli mi sizin?
SevcanKumluca Camlicagizem evet canım kızım olucak inşAllah 🙈 ya eğer bi sorun teşkil etmiyorsa önemli değil katlanırım bi şekilde napalım bebişş sağlıklı olsunda 🙏🏻😇💞
Camlicagizem SevcanKumluca Ozaman büyükler biliyo bu işi benimde kızım olcak nasipse🙈 sağlıklı olsunlar inşallah 🙏🏼
Ozgle SevcanKumluca bende aynıyım sürekli ağzımda acımsı bir tat var ve yemekten sonra sakız atıyorum ağzıma yatana kadar artık çiğniyorum.16+4 olduk.Hala mide bulantıları ve iştahsızlık var.
SevcanKumluca Ozgle demek tek ben değilmişimm🙈🙈 Allah kolaylık versin inşallah o zaman ne diyelim canım 🙈🥰
SevcanKumluca Selinnnce 19a geldik halen geçmedi geçmicek diye korkuyorum valla 🙈 bakalım ilerleyen zamanlarda nolcak canım
Camlicagizem Selinnnce 18 haftadayız şuan 2 doktora gittim hepsi kız dedi ki bende en başından beri kız hissettim bide üstüne böyle demeleri kanıtladı gibi geldi bana🙈
SevcanKumluca Selinnnce canım vallahi hiç bi fikrim yok ben de o yüzden yaşayan varmı diye sormak istedim 💞🥰
Selinnnce Camlicagizem oy insallah benimde dogru cikar heveslendim suan bakalim☺️ Benimde cinsiyet belli olunca yazicaam
SevcanKumluca Camlicagizem hadii bakalım canım hayırlısı olsun sağlıkla gelsiin inşallah 🙏🏻🥰🥰 peki hiç hareket hissetmeye başladın mıı ?