Fadime97 Sela kızlar dün sezeryan doğum yaptım mide bulantısı baş dönmesi yaşıyorum ve vücudum çok kasılmış her yerim ağrıyor sırtıma ve göğüs kafesime sanki bıçak saplanıyor eğilim kalkarken sanki organlarım yere düşüyor midem karnım vs bunlar normal mi
dilaraacet Fadime97 canım bi ameliyat geçirdin sonuçta ve ameliyat hane buz gibi olduğum için şuan taze sin daha yeni doğum yaptığın in gayet normal sıcak şeyler içmeye özen göster ve kendini sıcak tut gerekirse kas gevşetici kremler de sürebilirsin sırtına dayanamıyorsan
Eyllullu Fadime97 major abdominal cerrahi olarak geçiyor sezaryen yani gerçektem geçirebileceğimiz en ağır operasyonlardan biri, bunlar çok normal kendinize zaman verin bol bol dinlenin geçiyor, 40. Gündeyim hemen hemen yaram yokmuş gibi hissediyorum artik
superstar_00 Fadime97 çok ama çok geçmiş olsun. Ben 3 yıldır doğum yapmışım zorunlu sezeryan genel anestezi ile 3 yıl olacak sürekli sağ kasığımda sanki bir şey yana gidiyor geliyor kayıyor sallanıyor baskı yapıyor dolgunluk yapıyor defalarca doktora gittim doğumumu yapan doktor farklı bir şehire gitmişti sonra tekrardan benim bulunduğum şehire geldi doğumumu yapan doktora gittim bana dedi ki bağırsak hareketleri.
Fadime97 Eyllullu inşallah Eylül hanım yatıp kalkarken içimde birşeyler oynuyor aşağıya düşüyor anlamadım nedir
dilaraacet Fadime97 bide karnını bi şal yardımıyla çok sıkmıcak şekilde bağla ama çok sıkma bu sana çok iyi gelecek ben oyle yapmıştım iyi gelmisti
Sudedemirer Rabiafa baş ağrısı ben inanılmaz şekilde yaşadım gözlerimi açamıyordum 3 gün yarı baygın gibiydim konuşmakta zorlanıyordum öyle bir baş ağrısı yaşadım doktor bol bol kahve ve bitter çikolata yememi söyledi o halde içmek çok zor geliyor ama baya rahatlatıyor anesteziyi atmak için yardımcı oluyormuş
tugba6333 @Fadime97 canım bende de sanki içimde biseyler oynuyor gibiydi daha yenisin karnın zaman geçtikçe sıkılasacak dert etme inan ki 10 gün sonra hicbiseyin kalmayacak aynı şeyleri bende yaşadım asla iyi olmicam gibi geliyordu bana ama dediğim gibi 10 güne herseyini unutursun ben doğumdan 2 hafta sonra bebeğime kendim bakmaya başladım
Fadime97 tugba6333 ay Evt ve rahim bölgemde çok ağrım oluyor yatakta yana yatsam içimdekiler sağa ya sola kayıyor o yüzden dümdüz yatıyorum. Ve tuvalet sorumunu nasıl çözücem bilmiyorum dışı ve ağrıdan ıkınamıyorum