Mucizeicimizde sahada haklısınız tevekkül ediyorum ama ne biliyim bir iyiyim bir panik kalbim sürekli hızlı atıyor testi cuma akşamı verecekmişiz Sizden güzel haberler bekliyorum Transfere kalan dostlarımada bol bol dua ediyorum♥️
sahada Mucizeicimizde neden cumaya atıldı. Perşembe değilmiydi senin. Ben evde test yaptım. Pozitif çıktı. Bakalım ilerleyecekmi. Sevinmeye korkuyorum
Mucizeicimizde sahada çok sevindimm Yanlış hesaplamışım Gün istendi Hayırlı olsun darısı bana😍 nasıl çıktı silik mi Tammı
sahada Mucizeicimizde hadi inşaallah. Net çıktı baya. Çok silik değil yani. Bakalım bende kann verdim. İnşalllah güzel yükselme olur.
Mucizeicimizde Kızlar bugün sağlık ocağında versem Araya haftasonu giriyor diğer betayı başka hastanede versem sorun olur mu acaba ona göre yarın özele gidicem
sahada Mucizeicimizde benim yakınımda özel vardı. Kapadı. Başka da yok. Mecbur sağlık ocağına gittim. Doktor iki gün sonra derse. Sağlık ocağı diye belirtince zaten onlar günü ayarlıyor. Başka başka yerlerde gebelik testi fark ediyor. Aynı yerde ver
Mucizeicimizde sahada hadi bakalım Camiideki hocaya yazacak mısın Hamile kalınca yaz demişti bana bebeğe okuyormuş galiba Sana ne dedi emre hoca
Mucizeicimizde sahada tamam o zaman yarın özelde vereceğim Sonra haftasonu olduğu için yine özele gideriz İki ayrı yer olmasın
sahada Mucizeicimizde eşim dün aradı. Okumaya başlamış. Cumartesi gelin dedi. Orda da okuyacakmış. Sen naptın. Sende git cumartesi bence.
Mucizeicimizde sahada aaa yok kız söylemedim beta belli olunca ona göre söyliyim diyecektim ben de sen Çubuk teste göre mi söyledin hemen
sahada Mucizeicimizde ben söylemedim. Eşim testi buldu. Sakladığım yerde bişi vardı. Onu alacaktı. Gördü orda. 😁 sürpriz oldu. Şaşkın şaşkın sen hamilemisin dedi bana 🤣
0925 Fatmanur1141 doktora 80 bin verdik ilaçlar 56 bin tuttu transfer 30 bin ve yılda 1 kez yumurta saklama ücreti 5 bin verdik bu yıl 7 bin olacakmış doktorum tolga ecemiş
Fatmanur1141 Mucizeicimizde canım fiyat detaylarını sorabildin mi eşine. Bana yardımcı olabilir misin. 🙏🏻