karayelll Merhaba hanımlar evde kedim var bebeğimde olacak hava temizleyici düşünüyorum kullanan memnun olan varmı markası vs yardımcı olur musunuz?
Bicirik2025 karayelll philpsten memenum kaldım. Dyson önermiyorum kullandım para israhı hiçbir değişiklik hissetmiyoruz o açıkken ama philips resmen burnumu açıyor.
Gulaydgncy karayelll yaklasik 2 senedir var bende eşimde astım var 2 tane de kedim var . Xiaomi var bende
Gulaydgncy karayelll memnunuz tozu olduğu gibi kendine çekiyor. Evde ne yaparsam yapayım yemek kokusu olmuyor
karayelll Bende alicam inşallah hava nemlendirici var ama bu daha iyimis.Nemlendirici çocuk varsa astım yapabiliyormus öylede dediler bilmiyorum
iremiko_ karayelll bu doğru mu ben hem temizleyici hem nemlendirici olanlardan almayı düşünüyordum ev de yaz kış klima çalışıyor kuru hava dokunur bebeğe diye biliyordum
Yank Xiomi aldm kullandim bnde havayi gercekten temizliyor ama nemlendirme ozelligide istiyosaniz o yok
karayelll iremiko_ bı tanıdık söylemişti nemlendirici dokundu astıma sebep oldu diye ne kadar doğru bilemiyorum ama temizleyici aldım evi havasını temizliuor ama nemlendime ozelligi yok o daha iyi oluyo
dryyvz iremiko_ nem ölçer alın eğer evin nemi 70 üzeriyse evet küfler için zemin hazır demektir maalesef nem ölçere göre karar verebilirsiniz nemlendirici alıp almamaya