mervemirza338_ Sedefkrglmzz evet canım bende tahlıl verdım cok şükür bişey çıkmadı karın ve gögüs kaşıntısı cilt kurulugundanmış endişe etmeyin bende çok korktum ama bişey çıkmadı inşallah sizdede bişey çıkmaz kaç haftalık gebesiniz
Sedefkrglmzz mervemirza338_ 33+1 şuan inşallah çıkarsa bakalım cuma 4 de vermiştim hala çıkmadı devlet hastanesi diye sanırım gecikti 🤦♀️
mervemirza338_ nursenasu27 şuan bende öyleyim biraz biraz azaldı çok şükür ama geceleri uyutmuyor o ayrı en çok gece ve duş aldıktan sonra daha çok oluyor
nursenasu27 mervemirza338_ cildinizin demek ki neme ihtiyacı var bende bi ara öyleydi geceleri heryerim kaşınıedı ayağımın üstü yara olmuştu leke kalmış kaşıntıdan
mervemirza338_ Sedefkrglmzz evet ondan ama e nabızdan sız bakabılırsınız zaten orda degerın yuksek ve ya düşük olduğunu görürsünüz bı bakın derım içiniz rahatlasın dıye
mervemirza338_ nursenasu27 evet gercekten cok kuru cildim çatlagım yok kasımamaya cok dıkkat edıyorum dıger gebelıklerımde de vardı bunda bıraz daha fazla
eed21 Bende kaşınıyorum ara ara. Bol bol nemlendirmeye çalışın bence de vücut gerildiği içinde olabilir
Sedefkrglmzz mervemirza338_ benimde kız sanırım hafta sonu olduğu için çıkmadı diğer şeyler çıkmış ama alt ast değerleri hala çıkmadı yarın çıkar umuyorum