Ulkuesra01 Doğumum 14ocakda olacak ilk bebeğimi emzirmiştim bunuda büyük ihtimal emziririm doğum sonrası doğum kontrol hapı öneriniz varmı
Yazmelegi_ Ulkuesra01 kızımı doğurduktan sonra bebek isteyene kadar Prezervatif+geri çekilme +yumurtlama zamanında ilişki yok şeklinde korunduk. Bunda da aynısını istiyorum
Cinarsaitinannesi Ulkuesra01 ben spiral taktıracağım yada kol altı implant artık 3. Çocuğumu doğuracam inşallah Allah bunlara uzun ömür versin
namkol1 Ulkuesra01 Kızımdan sonra prezervatifle korunduk ama 3 sene sonunda hamile kaldım. Nasıl oldu anlamadık. Bu bebeğimden sonra hemen deri altı implant taktıracağım
twobabymomm Ulkuesra01 emziriyorsanız zlaynda öneririm ben de hiç ara kanama yapmadı ve düzenli adet olmuştum
Ayildiz Ya bende burada bekleyeyim 🫣 Banada doktor doğum kontrol ilacı verdi emzirme dönemine uygun ama hala regl olmadım. Regl olmadan hamile kalma ihtimalim var mı süt korur mevzusu gerçek mi 😃 tecrübeli hanımlar ne diyorsunuz 🙂
YyyyYasemin Ayildiz süt korur mevzusu duyduğum kadarıyla gerçek değil bi arkadaşım o şekilde hamile kaldı
gmzlpsln Cinarsaitinannesi görümcem kol implantı yaptırdı ve 1 yıl resmen adet göremedi cok kilo aldı snra cıkarttırdı.onu cıkarttırmak cok zor oldu
ozlemyilmaz60 Gebeliğimden sonra geri çekilme olarak korunduk ama korunamamış kızım 9 aylıkken oğluma hamile olduğumu öğrendim o yüzden kesin ya spiral ya koltuk altı implant
Kubra12355 Ulkuesra01 ben spiral taktırmak istiyorum 35+3um ama hani doğumdan ne kadar zaman sonra takiliyo bilmiyorum