idilaytun Angelaass çok geçmiş olsun rabbim evlatlarımızı zamanında sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben tansiyon ilacı da kullanıyorum
Angelaass idilaytun canım dün gece tansiyonum evde 18 e çıktı ve tekrar hastaneye geldim yatışım yapıldı. Bu sefer dopler de yaptılar.
nrybysk Angelaass inşallah sorunsuz bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz 🙏🏻 dopplerde sorun yok değil mi
Angelaass nrybysk valla baktılar ama bir sorun var demediler. Sanırım yok. Bu gün yine ultrasona gireceğim.
nrybysk Angelaass sorunsuz atlatacaksın ben inanıyorum 🙏🏻 dualarımla bebeğin ve seninle bize haber ver
idilaytun Angelaass daha iyi olun inşallah 🙏🏻 tez zamanda evinize dönün doğuma kadar gitmeyin 💖kaç haftalık oldunuz
Angelaass idilaytun ya doğuma kadar bende gitmek istemiyorum ama taburcu edilirsem yine yapacak bir şeyim yok. Fetal gelişim geriliği varmış birde idrarımda protein artmış. İlacımı günde 6 taneye çıkardılar. Çift doz alıyorum. Ne olacak bilmiyorum
idilaytun nrybysk ben de canım ilaç içiyorum günde üc kez adalat takip ve haftada bir kan idrar bakalım hayırlısı artık🥰
nrybysk idilaytun 27+3 🙏🏻 benim plesanta da ön duvarda hareketi baskiliyor bazen korkutuyor beni az hissediyorum 😔
idilaytun Angelaass kaç haftalıksınız acaba? Hastane bazen en güvenli ortam olabiliyor .. ben 83 gün kaldım sizin ve bebeğinizin sağlığı için olsun her şey İnşallah en azından sonu belli bir süreç