Sinosanneoluyor2025 Merhaba arkadaşlar , ben 6 eylülde doğum yaptim ve hala adet olmadım . Doktoruma sorduğumda 6 ay emzirdiğinden dolayı adet olmamayı normal karşılıyoruz dedi . Sizlerde böyle durumlar oldu mu ? Doğumdan ne kadar zaman sonra adet oldunuz
Esma006 Sinosanneoluyor2025 1 yıl dolar olmaz isen sıkıntı çevremde tam bir yılı dolunca regl olan oldu kimisi 6 ay bünye ile alakalı ama en geç 1 yıl
Sinosanneoluyor2025 Esma006 ben 3,5 ay oldu da hala olmadım canım , e 1 yıl da olunmuyorsa noluyor :(
Esma006 Sinosanneoluyor2025 bazı sebepler çıkıyor kadın doğum da kandı ultrasondu bakılıyor 1 yılı geçer ise 6 ay dolsun bı bak bakalım olamzsan git
haticecsknn Sinosanneoluyor2025 13 14 ay olmadım 1 seneyi geçmişti ablam ve annemde öyle oluyormuş galiba genetik birazda
karayelll 9 ay olmadim pimi çekilmiş bomba gibi geziyordum ortalıkta acaba hamile miyim diye her ay stres 😅
karayelll Sinosanneoluyor2025 kendi kendine oldu ama çok zordu hem hamilelikte hem doğum sonrası regl olmamak.İnsallah bunda hemen olurum