Seda-ca 34+5 teyim.Karnım bazen o kdr çok sertleşiyor ki korkuyorum biraz.Yalancı kasılmalar büyük ihtimalle üstüne bir de bel ağrısı çok fena.Benim gibi aynı durumu yaşayan var mı ?
Aysenurkeser Seda-ca bende 34+1 deyim bende de bel ve sağ kaburga ağrısı arada böyle top gibi bir yerde duruyor gibi oluyor sonra düzeliyor ben geceleri uyuyamıyorum dün gece hiç uyuyamadım sağdan sola dönmesi dert oldu
biranneninyolculugu Seda-ca ben de 34.haftadayım. Dediğiniz karnım sertleşiyor taş gibi oluyor. Bazen bu duruma çarpıntı ve sıcak basması da ekleniyor
Aysenurkeser Seda-ca artık tekmelerden daha çok böyle esniyormuş geriliyormuş gibi hareket ediyor gibi geliyor bana
Seda-ca Geceleri zaten dediğiniz gibi uyku yok hep dönmeyle geçiyor gece.Gündüzleri biraz iş yapayım ayakta kalayım hemen geriliyor sertleşiyor karnım uzanınca biraz geçiyor
Aysenurkeser Seda-ca banada öyle oluyor şimdi bile sağ tarafta geriliyor gibi mesela normal demek ki böyle olması hemen hemen aynı şeylerden bahsediyoruz
kartanesi___ Aysenurkeser onlar bebek hareketi değil mi bende de oluyor bebek kendini itiyor geriyor ondan diyorum
Seda-ca Son haftalarda karnın o kdr sertleşmesi yalancı sancı olarak betimleniyor.Braxton Hicks kasılmaları.
kartanesi___ Aysenurkeser ben bütün karın sertleşmelerini bebek hareketlerine bağladım nasıl ayırt ediliyor ki😂 @Seda-ca
Seda-ca kartanesi___ mesela bebek hareketi böyle esner kayar atar ordan oraya geçer akar gibi.Ama sertleşme karnınıza parmakla bastırınca taş gibi duvar gibi olunca odur.patlayacak gibi olur
Seda-ca Meryem-7927 zorluyor artık ya gündüz temizlik falan yapıp ayakta kalmıştm ben ondan bu kdr kötü oldu galiba
kartanesi___ Seda-ca o zaman bende daha kasılma olmadı çünkü hissettiğim bütün sertlikler bebek hareket ettiğinde oluyor
Meryem-7927 Seda-ca evet etki ediyor benim de iki buçuk yaşında kızım var oda zorluyo baya hareketliyim bende