Berna1 Hayat123 cnm ben bgn erken gebelik testi yaptm negatif çıktı. 6 gün var adet tarihine. Ovulasyonlarımı yollamıştm sen koyulşıyor demştn hatırladn mı? Dün akşam ovulasyon yaptm yine çok silik olmasda çift çizgi çıktı. Kafam karışık...
Hayat123 Berna1 hatırladım cnm ovulasyonda hep cift cizgi cıkarda t cizgisi acık koyu sekilde olur erken gebeligi ilk idrarla mı yaptın cnm
Hayat123 Berna1 bişi degişecegini sanmıyorum cıkmas olmadı lazım aslında bide erken gebelik testi adet gününü bekle bakim cnm
Serife07 Kızlar bana da yardım eder misiniz görümcem için gorumcemin ve eniştemin hiç bir sorunu yok bütün kontrolleri yapıldı rahim filmi bile çektirdi birseyi yok ama hamile kalamıyor 2 kere olumsuz aşılamadı oldu bu ovulasyon testi nasıl yapılıyor ne zaman yapılıyor beni bilgilendirin lütfen belki anne olmasına vesile olursunuz 10 senelik evli bu arada
Hayat123 Serife07 internette eczanelerde ovulasyon testleri var cnm onlardan alısın adeti bittikten 3 veya 4 gün sonra hergün aynı saatte (genellikle 14:00 ı öneriyorlar)bir tane ovulasyon testi yapsın testi yapmadan iki saat önce vucuda sıvı girişi yapmasın test üzerinde C ve T cizgisi var önemli olan T cizgisi C herzaman koyu cıkar eger T cizgisi C kadar koyu yada C den daha koyu ise ogün yumutluyor demektir cizgiyi gördükten sonra en gec 36 saat içinde ilişkiye girmesi gerek ve ardından gelen üç gün aralıksız ilişki olması lazım cnm
Berna1 Hayat123 banada öyle geldi kuzum Kırılmak olur mu kuzum. Hayırlısı olsun hakkımızda herzmn Olmasını çok istiyorum sağlıkla hayırlısıyla inşallah . Regl olursamda denemelere devam 😊 Bütün dualarım hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde olması
Deletedmom429 Hayat123 [url=https://hizliresim.com/albq3R][img]https://i.hizliresim.com/albq3R.jpg[/img][/url] testimi yaptm kizzz ben şoktaym şuan usteki ovulasyon alttaki gebelik testi 😲😲😲😲😲
Hayat123 Deletedmom429 yaaa cok güzel hadi hayırlı olsun gözün aydın 😍🤩 rabbim büyüdügünü de göstersin inş sağlıklı saglıklı 🙏🏼
Deletedmom429 Gurbettegebe sagolasin canim benim ins cuma kan vercem ondada cikar gzl bi deger ocak1de kalp durmasindn kurtaj olmustum yeniyil kotu geldi deyip karamsarlga kapilmistim son kez ovulasynu deneym dedim yine oldu sanirim ins bu kez bebegim benimle olur ya 🙏🙏
Gurbettegebe Deletedmom429 amin canm biliyorum kürtaj oldgnu konuşmuştuk ama bnce bu sefer oldu hemde oğlun olcak ynılmazsam içime öyle doğdu 😍😍
Deletedmom429 Hayat123 ayy amin insallah ya bu seferki saglicakla ilerler ins korku basladi yine cuma kan vercem🙏🙏🙏🙈