selma128 Merhba arkadaslar gebelik izlenimi ypabilcrk iyi ilgilenen cam sakurada doktor oneriniz varmi acaba
Perla_ selma128 Bende oraya yeni gitmeye başladım sürekli doktor değişiyor aynı doktoru nasıl yakalayabiliriz acaba
Gizemt5 selma128 Oğuzhan elçiyi öneririm en başından beri ona gittim hep kendisi vardı çokta güleryüzlü, sürekli poliklinik olarak değişiyor ona denk getirmek için bazen 3-5 gün bazende 1 hafta geç randevu aldığım oldu değiyor
Sevo36 Bende oraya gidiyorum Enes saraç çok güzel bir doktor ama onada randevu bulmak sıkıntı bazen asistan denk geliyor başkasına alınca ama bu doktor kendi bakıyo çokta ilgili
iki_bebeli Sevo36 sırf kadın doğum polikliniği değilde altında jinekolojik ameliyatı sonrası kontrol olanlar yazıyor siz alıncada o sekildemiydi
iki_bebeli Cubeee ben enes saraca randevu almaı istiyorum ama altında jinekolojik ameliyat sonrası kontrol polikliniği yazıyor ı sıkıntı değil mi
Gizemt5 iki_bebeli öyle olunca bakmazlar aylık ya da haftalık bölümleri değişiyor bazen jinekolojik bazen lohusa bazen ameliyat kısmında oluyorlar sizin gebeye almanız gerekiyor hep
Sevo36 iki_bebeli yok hayır bazen başka birimlerede geçiyor tek kadın doğum hamilelere bakmıyor karışık yani bazen gebeler bazen böyle denk getirin haftaya randevum var benim mesela 24. Hafta üstü gebelere bakılıyor diye 👍