bebikto Arkadaşlar kürtajdan sonra 1 sefer adet oldum sonrasında korumasız ilişki yaşadık su an bat 3 Ocak ama benim karnım baya bı ağrıyor bu normal mi kürtaj sonrası karın ağrısı gibi ağrı yaşıyorum tecrübesi olanlar var mı?
Eda42_ bebikto Gebelik olabilir diyorsanız test yapin ama daha erken çıkmaya bilir üşütmus olabilirsiniz
sekermom0 bebikto Bende boş gebelik geçirdim kürtaj oldum. 1 ay regl görüp denedik. Aynı belirtiler bende de var. Belki rahim kendini yenilediği içindir
bingaling562 bebikto benim kürtaj sonrası gibi değil de zaten sonrasında pek bir ağrım olmamıştı Regl olacakmış gibi ağrım var ve reglime daha 6 gün var. Benim de 2 ay oldu kürtaj olalı. Normalde gebelik planlamıyordum biraz daha bekleyecektim ama bir kaza oldu ve korunmasız ilişkim oldu bir kere. O da yumurtlama haftama denk geldi ve ben normalde Regl belirtilerini bu kadar erken yaşamam önceki gebeliğimde de aynı şeyler olmuştu. Şu an net hamile olduğumu düşünüyorum. Biraz sabredip 2-3 gün kala teste yapacağım
gamzee7 Canım sağlıklı gebelik için en azından 3 4 kere adet gör bence Ağustosta düşük yaptım 7 haftalıktı bu ay denemeye başladım
sekermom0 vildann__ evet canım gebelik kontorolüne gittim kese büyümeye devam etti ancak içinde bebek yoktu. 3 4 doktor gezdim emin olmak için. Sonrasında aldırdım
sekermom0 bingaling562 şuan aynı süreci yaşamışız resmen. Benimde kürtajdan sonra1 regli dönemi geçti. Korunmasız ilişki oldu tek bir gün ama belirtilerim önceki hamileliğim gibi. Doktorum sen şimdi doğum yapmış gibi rahmin yenilendi hemen kalabilirsin ama korunalım demişti 🫣
bingaling562 sekermom0 kürtaj sonrası hamile kalmak zor diye okumuştum bende birkaç yerde ama dediğim gibi hiç planlamadığım için kafa da yormadım öyle. Plansız kafa rahat olunca da daha kolay oluyor bence. Bakalım kesin emin gibi konuşuyoruz ama belli olmaz tabi 😂 benim de bat 2 Ocak
sekermom0 bingaling562 kuzum tam tersi. Düşüğün arkası boş gelmez derler , işte plansız olduğu için olma ihtimali düşündürüyor. Haberleşelim bakalım olacak mıyız 🫣
dalyaluna35 Kurtaj sonrasi oluyor canim 6 ay oldu her ay ayni seyi yaşıyorum ve henüz tutmadi nötr ol kendini cok şartlama da ama dikkat de et, hayırlısı ise tutsun