Bbgg Bebebao giyilebilir eller serbest olan mı? Yoksa Philips avent elektrikli olan mı ? Hangisini almalıyım? Güzel markalar var biliyorum ama bütçem çok yok , 1500-2000 arası önerilere açığım kızlar 🌸
busra34__ Bbgg bende bebebao düşünüyorum kullanan bir kaç kişiden olumlu yabıt aldım bir de lansinoh giyilebilir olan da çok övdüler daha fazla süt sağıuormuş bende ikisi arasındayım bebebao daha uygun fiyatlı tabi
3kedili2bebekli Bbgg giyilebilir tavsiye ederim ikisi de güzel marka bence ben yurt dışından youha almıştım giyilebilir o zamanlar Türkiye’de yoktu çekiş gücü zayiflarsa içinde bir emzik var onu değiştiriyorsunuz düzeliyor
Bbgg busra34__ aynen onun fiyatı çok iyi , markalarda yorumlara hep bakıyorum illa kötü yorum yapan var ya kusursuz ürün yok bence hepsi bir iki ay sonra arızalanmış ya da çekiş gücü zayıflamış 🫤
busra34__ Bbgg aynen bir de bazıları göğüs ucuna olmuyormuş onun için göğüse uyan uç almak gerekmiş bunu bilmiyordum bende başta denemek lazım ona göre farklı uç alınabilir yoksa yara yapabilirmiş
Bbgg busra34__ aaa hiç duymamıştım bunu, göğüs ucu küçük olursa mı daha iyi tutar büyük olursa mı acaba
Bbgg 3kedili2bebekli bu benim dediğim giyilebilir markada da o emziklerden var mıdır acaba nasıl öğrenebilirim
busra34__ Bbgg büyük olursa herhalde daha iyi tutaro uç olmaz ya acı ve yara yaparsa farklı uç almak gerekmiş
Rabiul Bbgg emziklerden var mıdır acaba nasıl öğrenebilirim Emzik değil fakat yuvarlak bir silikon parçası var yedekte zayıfladığı zaman o Silikonu takılıyor
3kedili2bebekli Bbgg evet oluyor zaten yedekli gonderiyorlar çabuk eskimiyor sonra yedek parça olarak tekrar temin edebilirsiniz
Bbgg busra34__ ay karar veremedim yaa eşim Philips diyor bana diğeri daha rahat olur gibi geldii 😂 bir an önce almak lazım