Oges Benim wbc kandaki enfeksiyon yani hep 17 18 lerde düşmüyor kadın doğumcular normal diyor ama sağlık ocağındaki doktor 11 e kadar normal Yüksek bu değer diyor sizin değerleriniz nasıl başına gelen var mı böyle ?
Oges nilosum doktor hiç bişey demedi mi yüksek bs. Falan diye en gazla 10 a kadar olması gerekiyormuş benim 13 binlerceyi 18 bin oldu sonra 17 bin oldu neden olur niye olur anlam veremedim
Oges Yldzlh sizinki iyiymiş nasıl besleniyorsunuz açına sucuk vs. Den kaynaklanıyor olabilir mi ne yiyip içiyorsunuz 😊
Yldzlh Oges canım sucuk ve sosis yemiyorum bir tek salam o da tostta salamı başka yerde pişiriyorum canım çektiği için aman aman çok dikkat etmedim ama kırmızı ve beyaz etin pişimine dikkat ettim.
SerSel Oges Benimde 14-15 lerde çıkıyor canım antibiyotik kullandım yine düşmüyor🤷🏻♀️ Crp fln normal çıkınca dr um çok üstünde durmadı olabilir dedi👍 Crp yani kandaki enfeksiyon yükselmediyse wbc 20 ye kadar anlamlı değilmiş
Oges SerSel bakayım ona da müsait olunca o kaç acaba ama yüksek bir değer yoktu onda bir de karaciğer enzimlerim yüksek çıktı pruluton depot iğne vurunuyordum ondan olabileceğini söyledi ama portakal suyunu çok içiyorum günlük tv de karaciğer yağlanması yaptığını izledim ondan da olabilir bilmiyorum değerler sıkıntılı
Tuem12 Oges canım benimde 3 haftadır 16-17 lerde biraz boğaz agrısı nezle vardı ondan mı bilmiyrm am dr takip edlim dedi sadece önemsemedi fazla
nilosum Oges yok wbc ne olduğunu bilmiyorum bile :) siz yazınca şimdi baktım değere benim doktor herşeye normal diyo zaten herşey normal olduğu için mi bilmiyorum ama fazla rahat bizimki 🤣