Gmzle Kızlar 4 yaşında kızım var menejit aşısı yaptıracam nimerix yaptircam bexero da mı yaptırmam gerekiyor bide yan etkileri cok mu yaptıranlar yardımcı olabilir mi
Bumah Gmzle yanlış yönlendirme yapmıyım ama bizim ebemiz ikisinide yazdı verdi bize 3. Ayda ikisinide birden olucak bilgisi olanlar yazsın da bende bakayım
borulcem Gmzle her ikisi de farklı gruba ait o yüzden her ikisinide yaptırmanız gerekli doktorunuzla tarih oluşturun 2 doz bexero 1 doz nimenrix vermişti bizim doktorumuz ama benim çocuğum çok küçükken oldu
borulcem Bumah mümkünse aşılarının olduğu aya denk getirmeyin ağır bir aşı zaten diğerleriyle denk gelmesin
ru_a6 Benim de 4 yaşında kızım var doktorla görüştüğümde artık bu yaştan sonra gerek yok gibi bir şey söyledi ama hala yaptırmak istiyorum korkuyorum açıkçası bilgim yok inşallah bilen biri de çıkar
Bumah borulcem asıdan 6 gün sonra sünnet olucak oğlum 3. Ayında aşısını olcak aşıyı ertelesek mi acaba
Noyimommy Bumah bazı aşılarla sünmet arasında en az 2 hafta istiyorlar eğer anestezi alacaksa anestezi hekimi iptal ediyor
borulcem Gmzle Şubat’ta yaptırmayın mesela doktorunuzla konuşun sizin yaş grubunuza uygun tarihleri versin o aylarda yaptırın