cerenmert09 Merhaba alışverişi yavaştan başlamak istiyorum bez almak ile başlamak istiyorum kızıma Molfix kullandım bir yaştan sonra sürekli taştı ve marketlerde zor buluyordum açıkçası sizce hangi bezi almalıyım
annekiz6141 cerenmert09 kizimda bütün bezleri denedim molfixde kaldık hiç sizdirna tasma yapmadı 🙄 ben bebekken bile gece degistirmezdim bezini uyanmasin diye 🙊😅 ikinci gebelıgım onda da molfix kullanıcam.. Islak mendilde molfix kullandım 🌸
Semilk05 cerenmert09 valla ben kızıö da bezi bıraktırana kadar sleppy kullandım. Şimdi hamileyim yine onuntercih ederim molfix bi kaç kez mecbur aldım direk taşırdı
deletedmom43191 cerenmert09 ama kaliteli sızdırma pişik hicbi zararı olmuyo diğer bezlerde sızdırma pişik oluyo
Nisanmomy cerenmert09 fiyat olarak yüksek ama çevremde memnuniyet çok fazla. Kullanan arkadaşlarım Pişik ve sızdırma yapmadığını söylüyorlar. Tabi her çocuğun hassasiyeti farklı olabiliyor. Ben bununla başlayacağım inşallah iyi gelir bununla devam ederim yoksa alternatif araştırırım
zeysah deletedmom43191 ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizim ne alsam karar veremiyorum bi türlü
dumancagla Molfix premium kullanıyorum primadan buna geçtim memnunum primada rahat hareket edemiyor primanın aktif olanı koku yapıyor bu arada molfıxsın normal olanı sızdırıyor
elllaaaa cerenmert09 ben ilk çocuğumda bez olarak molfix kullandım diğer bezler çok taşma yapıyordu ıslak mendilinde püre baby kullandım hiç tahriş olmadı şimdi de hamileyim Allah’ın izniyle yine aynı yolda ilerleneyi düşünüyorum