aysebilge Nst de sancim yok ,sancı da hissetmiyorum 4 cm aciklik gördüler. Suni sancı verelim doğur bugün diyorlar yollamak istemedilerr.Bebegin suyu vs iyi. Ne yapayım sizce sancim gelir mi Suni sancı kabul edeyim mi.Fikribize ihtiyacım var
Keziban aysebilge sancı yok su gelmemişse boşyere neden suni sancı veriyorlar demek ki zamanı var çocuğun kalp atışlarında herhangi bir sıkıntı yoksa bekleyin derim ama yine de siz bilirsiniz
Elsanur aysebilge benimde ilk gebeliğimde nst de bende sancı yoktu 37+0 da suyum bitmiş doğuma aldılar 4 cm açılmam varmış sızmış gelmiş suyum suni taktılar 1 saat sonra tam açıklık oldu
aysebilge Keziban yani bence de. Kalp atışları iyi suyu da iyiydi hic bir sıkıntı yok demişti. Sonrasında aciklik olunca illa yat Suni sancı verelim dediler. Bende kendi gelsin istiyorum
aysebilge Elsanur herhangi bir su gelişi vs yok iste. Riskli ve acil bir durum yok o yüzden Tereddüt ettim
aysebilge Keziban ama uzun sürerse 4 cmden sonrasi sancim yokken boşuna sanci cekmis gibi olmicakmiyim:(
aysebilge Keziban yani 10 cme ağrısız ulaşıp doğurma ihtimalim olmaz dimi o açıdan riskli buluyorlar ,tam açıklıkla gelme onceden gel diyolar
Elsanur aysebilge suyun gelmeden sancında adam akıllı başlamıyor zaten benim açılmam 7-8 oldu suyumu aldıklarında başladı sancımda . Yani suyu iyi bebek iyiyse ne acelesi var kendi sancın yakın zamanda gelir zaten açıklığın ilerler
Keziban aysebilge yani muhakkak sancı olur on santime kadar imkansız sancısılık Suni’den pek taraftar değilim neden bir doktordan duymuştum suni sancı verilen bebeklerde genelde travmatik bulgular olabiliyormuşum lütfen yanlış anlamayın gözünüzü korkutmak istemiyorum ben de ilk çocuğumu suni ile dogurdum ama ikinciye şükürler olsun evde sancımı çektim
Keziban aysebilge eğer hastaneye yakınsa eviniz hiç tereddüt etmeyin derim gidin evinizde hareketlerinizi yapın kafanız rahat bir şekilde bekleyin sürece
aysebilge Elsanur benim ilk dogumda 6 7 cme kadar suyum.gelmedi patlattılar. O yüzden şu gelmesine göre takip edemiyorum. Ama bende bekleyeyim diyorum biraz bakalım. Çok teşekkür ederim
su656 aysebilge 4 cm açıklık bence çok iyi, aktif fazdasınız. Bu süreçten sonra açılmanız daha hızlı gerçekleşecek. Eve gitmiş olsanız acil bir durumda hastaneye hemen gelebilir misiniz? Bunları göz önünde bulundurarak karar vermeniz daha doğru olur. Eğer eviniz yakınsa ve sancı başlayınca hemen hastaneye gitme imkanınız olursa sancılarınızı bir süre evde çekmeniz sizin için daha kolay olur
aysebilge su656 evim 10 dk , sıkıntısız hastaneye giderim ancak korkum su 10 cme sancısız yada çok hızlı ilerlerlerse cocugu riske atarmiyim . Yoksa beklemek tercihim
aysebilge Keziban 10 dk mesafe trafiksiz ulaşırım. Bende beklemeyi tercih ediyorum şuan bakalım teşekkür ederim
Kdkdjd_737 aysebilge suniyi kabul et canım benim 3 cm vardı suniyle 3 saatte doğurdum açılma hızlı oluyo
su656 aysebilge 10 cm de acısız sancısız çok zor. Açılma devam ettikçe bir süre sonra suyunuz gelir büyük ihtimalle o zaman sancılar artıyor ve hissetmemeniz mümkün değil. Ben ilk doğumumda 0 sancı ve açılmayla hastaneye yatmıştım. Fitille başlattılar. Sürekli açıklığı kontrol etmeleri ve nst ye bağlı olmak beni biraz zorlamıştı. Eviniz yakınmış duş alın açılmaya ve sancıya etkisi olur diyorlar. Bizi de haberdar edin inşallah kolaylıkla kesisiz dikişsiz güzel bir doğumunuz olur
Sun10 aysebilge 4 cm açıklık fazla biraz ya sancı vs yoksa çocuğun durumu iyiyse dur dicem ama açıklık beni de hep bi korkutuyor hastaneye sancım geldiğinde yetişemezsem diye tam açıklık olursa birden diye
aslhnkrts9 aysebilge şöyle ben 7 cm e kadar hatta su gelene kadar hiç ağrı hissetmedim dogumm nirden de başlayabilir . Suni sancıyı az dozda verip kendi sancın gelince kapatabilirler yatışı kabul etseydin keşke