kurkmantosuzmadonna annabellee ay cesursun yani maşallah. Asla izleyemem. Evde çok tek kaldığım için tırsarım shshshs. E ne kadar var doğuma?
annabellee kurkmantosuzmadonna hahaha kız 2 kere izlesen 3.de ne olcak biliyorsun artık arka sokaklar gibi geliyor sksksjf 27 gün kaldı inşallah 🤗🌸
endlesslove1 kurkmantosuzmadonna bende yıllardır izlemiyorum izlediğin zaman gündüz bile evde tek duramıyorum 1 hafta o korku üzerimden gitmiyor zaten metafizik olaylarından çok korkan biriyim tuvalete bile kalkamam o derece normalde de gece tuvalete kalkınca aynayla selamı sabahı kesiyorum aynaya bakmamak için her yere bakıyorum 😂
kurkmantosuzmadonna annabellee ahahah benzetmene güldüm. Ay az kalmış. Sağlıkla al kucağına inşallah. 🌸
kurkmantosuzmadonna Havin49_ teşekkür ederim canım. Ben kendi adımı yazmaya cesaret edemem. Tanıdık çıkar diye. 😃
erikarpuz kurkmantosuzmadonna en sevdiğim meyveler olduğu için ama bu platforma uygun değilmiş herkesin canı çekti sjsjsjsj
kurkmantosuzmadonna erikarpuz zaten senin adını her gördüğümde aklıma yaz mevsimi geliyor. İçim kıpır kıpır oluyor. Ben de çok severim bu meyveleri. 😍
bebeklerim__ erikarpuz hiç aklıma gelmemişti. Adını görünce canımın çekmesiii şuan ağzım sulandı durduk yere😅😅😅
annabellee kurkmantosuzmadonna amin inşallah hepimiz sağ salım alalım Allah kolay doğum versin hepimize😄 cidden öyle bi kaç kere izleyince cennet mahallesi bile oluyor ahshejdjf alışıyorsun korkmuyorsun bide gerçek dışı herşey 😂 yabancı bir arkadaşım vardı insan içine şeytan girmesinden çok korkuyorum diyordu dedim ki daha önce hiç içine şeytan girmiş birini gördün mü bu sizin oralarda yaygın birşey gibi görünüyor dedim hayır görmedim dedi ozaman korkmaya gerek yok dedim dedim haklısın dedi😂😂😂
kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Ne güzel anısı varmış💖 Benimkini tahmin etmesi zor degil😂😂 Herseydenbiktim gerçekten
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi evet canım teşekkür ederim. 🥹 Ahahah valla doğumdan sonra hepimiz her şeyden bıkma moduna girdik. 🥲
kimchikimdi annabellee Bana da bu cesaretten 🥹 izlemek istediğim o kadar film dizi var ki yapamiyomm😭
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi ay evet. Hele bir de sadece sen mi doğurdun diyenler olunca bir tane ağızlarına çarpasım geliyor. 😂
kurkmantosuzmadonna endlesslove1 ahahaha son cümlelerine kahkaha attım. Çünkü ben de öyle yapıyorum. 😂
endlesslove1 kurkmantosuzmadonna korkuyorum çünkü aynayla göz göze geldiğim an ellerimi hızla kurulayıp kaçıyorum😂😂