papatyakokulugece kurkmantosuzmadonna çok sevdiğim bir arkadaşımın ismiydi sosyal medyadan biriydi bir yılı aşkın sürdü arkadaşlığımız bi gün aniden kayıplara karıştı ve ben onu bulamadım 😔 zaten Türkiye’de yasamiyordu
1ogrencianne kurkmantosuzmadonna sürekli sınavlara girdiğim, sınavlara girmeyi çok sevdiğim ve girmeye devam edeceğim için ismimi böyle yaptım 😂
myangelson kurkmantosuzmadonna 2022 yılında oğlumu kaybettim o zamandan beri melek oğlum olarak kayıtlı 🥀
kurkmantosuzmadonna myangelson Rabbim cennetinde kavuştursun sizi. Görkem’ine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. 🌸
dalyaluna35 Çocukken bir gün kızım olursa adını dalya luna istemiştim anlamı cok hoşuma gidiyordu. Evlenince tabi eşim bu ismi hic beğenmediği icin fikir degisti ama benim kullandığım nick olarak hep kaldi 😅
momtobe__ kurkmantosuzmadonna benim kullanici adim kendi adim ve soyadimdi sonra biri beni instagramdan bulup yazmisti evet kadindi soru sordu ama nedense rahatsiz edici geldi.. sonra bi gun cinsiyet partisi yaparsam mom to be yazan taclardan alicam demistim kendi kendime kullanici ismi degisikligi postu gelince de aklima mom to be geldi öyle de kaldı😄😄
atesvesu kurkmantosuzmadonna Özcan Deniz’in filmi tavsiye ederim canım çok güzel bir aşk filmi ama sonu kötü bitenlerden 😥
papatyakokulugece kurkmantosuzmadonna aslen Diyarbakırlıydı Sudi Arabistanda yaşıyordu babasının işi yüzünden hastaydi şimdi durumu nasıl hiç bilmiyorum
1ogrencianne kurkmantosuzmadonna yok canım lisans mezunuyum atandım zaten ama sınavları ve dersleri çok seviyorum 🌸
dalyaluna35 kurkmantosuzmadonna hamile kaldim kiz bebekti ancak 15 haftalıkta kaybettim adını da acelya koyduk 😌