Merhaba kızlar, postlarda çoğunuz görmüştür mutlaka. Ben 2 aralıktaki muayenemde sağda çatlama olduğunu ama içe kanama olduğunu öğrenmiştim. Aynı gün akşamı da soğan kürüne başlamıştım. 10 gün içtim. Bu süre içinde lekelenmelerim olmuştu. 15 aralıkta regl olmam gerekiyordu ama olmadım bugün de dahil. Femara kullandığım için bugüne takip randevusu almıştım, regl olmadım ama gecikmeden dolayı gittim yine de. Doktor karından baktı, 2 aralıktaki kistimin küçüldüğünü 2.5 mm indiğini söyledi. Doktora soğan suyu içtiğimi söylemedim ama tarihleriyle beraber görsellerini gösterdim lekelenmelerimin. Doktor da bu içe kanamadan dolayı normal olduğunu söyledi hepsi bi araya gelmiş vücut atmış dedi kistin de küçülmesi bundan dedi. Adet söktürücü kullanmamı söyledi sonra son femarayı kullanmamı söyledi. Yani bu aydan sonra artık femaraya devam etmicez çünkü ben önceden de letu kullandığım için doktor bu ilaçları bi süreden sonra kullanmak iyi değil aşılamaya geçebiliriz dedi. Sonuç buymuş yani, soğan kürü bana bu anlamda fayda etmiş, reglim gecikince pişman olmuştum biraz ama iyiki yapmışım. Gebelik yok ne yazık ki.🙂