Masal2021 tugbahs aaaa süper son aydaki böyle sıkıntın vardı ebeye sordum kaşarı pek önermiyorum demişti kaç kilo doğdu canim benim ilk oğlum 3800 doğmuştu ama bence erkekler kilolu doğuyor seninki kizmiydi erkekmi
eslem2121 Masal2021 içini ferah tut bacımsu az kaldı sağlıkla gelsin bebişim bi doğsun kilo aldırırsın bebişine
meltemerennn Masal2021 benimde gerideydi Perinatoloji dedi ki birine gitmiştim bu bebek cüce olabilir felan filan dedi böyle korkuttu ama kendi doktorum yok öyle dedi toparlandı sonra ama bacak ve kolları bir hafta geriden geliyor
Masal2021 meltemerennn bı hafta da sıkıntı değil ins insanı perişan ediyorlar sağlıkla gelsin ins bütün bebisler
Kubra12355 Masal2021 benim 34+6 2250 Gr çıkmıştı bu hafta 35+5 Ken gidicmr bakalım kaç çikicak ama normal dedi ne iri ne zayıf dedi
Masal2021 Kubra12355 bencede normal bu kilo aralıkları ama doktorlqr işte büyütüyorlar son kilosunu da yaz buraya canım benimde 10 gün sonra kadın dogumcu ya randevum var bakalım ne diyecek o
meltemerennn Masal2021 aynen yani bir hafta geride diye neler dediler kendi doktorum da bişe yok minyon olur diyor bence abartıyorlar cidden her doktora güvenmemek lazım bende korkuyorum yine de ikili test felan yaptım risk yoktu
ipek-15 Btl0101 benimde tansiyonum vardı bebeğim son 1 ay hiç kilo almdı 36da doğdu ama 35 uyumluydu.
gulsah30 Masal2021 bnada ilk oglumda 3gun yatirdilar hastanede hastalikli gbi dediler benm ve esimin boyunu falan sordular snra bn imza atip ciktim snra dogum yaptim cocuk topac gbi sapasaglam masallah alahima sukurler olsun suan 2yasinda
Masal2021 gulsah30 yatışla bebek boyun ne alakası var ki yatırdılar çok sevindim Allah uzun ömürler versin inşallah herşeyi abartmayi seviyorlar ya
gulsah30 Masal2021 38haftaliktim. Bebek 30 haftayla uyumluydu ama dogdugunda gordukki oyle bise yok gelisimi durdu sanmislardi o yuzden yatirdilar takip ettiler ama bn ciktim
gulsah30 Masal2021 valla bn devlete gidiyodum ama cok didik didik ediyolar yine ayni yere gidiyorum cok detayli bakiyorlar
Masal2021 gulsah30 anladım canım devlet hastanesindeki doktorlarda şans işi bence ya insan iyisine denk gelmesi zor sevindim ins benimkindede yaniliyorlardir