kartanesi___ akpnr21 14+0’da özel hastanede doktor %70/80 kız dedi. Şimdi artık 31 haftalık oldum sayılır daha sonra gittiğim farklı doktorlar da kesin kız dediler detaylıda da doktor kesin kız dedi
eliss27 akpnr21 eğer net ve kesin olmasını istiyorsanız 16 haftalık olmasını beklemelisiniz en iyi o haftadan itibaren görünür .
annekiz6141 akpnr21 kizimda 11+6 ogrendim şimdi ikinciye hamileyim aynı doktora gidicem 12+2 bakalım ne dicek 🙊🙊
ddrys 13 hafta da devlet hastanesı sanki çıkıntı var kordonda olabılır dedi söylemedi 18 haftada gtım direk pipisi var erkek dedi degişmessse Erkek💙
ddrys aysegulk07 sizce devlette yanılma oluyormu canm ben erkek bebege göre alısverıs yaptım dayanamadım
aysegulk07 ddrys benim doktorum çok iyi cihazı da yeni kime söylediyse yanılmadı bende de yanılma olmadı bence erkek bebekte çok yanılma olmuyor ya genelde doğru çıkıyor diye duyuyorum
nazli0306 akpnr21 1. Erkek hafta olarak hatırlamıyorum ama 5 aylık falan di öğrendiğim de sakladı göstermedi şimdi 9 haftalık heyecan ile bekliyorum ne zaman ogrenicegimi
Busranur_mnts akpnr21 13de özel kıza benziyo dedi 14de kız dedi 17de devlet kız dedi detaylıda da değişmedi
aybike2212 havvacab ay biz öğrendik erkekmiş bir kızım var iki duyguyu da yaşatacak çok şükür Rabbim 🙂