sinemmm38 Kızlar ben 20 haftamdayım ilk hamilelik sabahları çok feci sırt agrısı ile uyanıyorum bu normal mi yaşayanlar varmı yoksa romatizma falan mı düşünmem gerekiyor bilmedim
ylnydgd sinemmm38 vücut bebetoya yer açıyor, doktorunuza bi danışın magnezyum iyi geliyor bu tarz ağrılara. 30. Haftaya girince bütün ağrılar kombo yaparak gelecek zaten 😞
vanilya_kokusu_ sinemmm38 27 yım bende şuan kalkamıyorum Ağrı’dan kürek kemiği ağrısı var bende ya çok şiddetli
sinemmm38 ylnydgd dedim doktoruma magnezyum evet bir ara bitince almadım ara vermiştim meger sürekli kullanmam gerekiyormuş aldım ama bakalım etkisi olursa
sinemmm38 vanilya_kokusu_ ay evet bendee aynısı şu sırtımın agrısı yüzüne kalkamıyorum oturamıyorum aynı bende kalkarken canımdan can gidiyor
Meltemms vanilya_kokusu_ bendede oyle suan sabahtan beri kurek kemigimin içi agrıyor sag taraf 32+6 dayım sizin gecmişmiydi hemen
saadetsrmt Dikkat et kendine bende 25 haftalık oldum sırt ağrısını aşırı çekiyorum bı de her iki bacağıma vuruyor mahf oluyorum
saadetsrmt sinemmm38 bişi yapmadım canım acısını çekiyorum sürekli doktor ilaç da vermedi kaldım öyle kendimi sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum ancak öyle o şekilde ağrılarım azalıyor
sinemmm38 vanilya_kokusu_ benimde önceden sabahları uyanınca vardı şimdi akşamlarıda ğün içindede var vitaminlerini alıyor musun
sinemmm38 Hashasim2020 37 hafta doğuma az kalmış bizim 20 küsür haftalar ve sırt ağrıları şimdiden başladı ileriyi düşünemiyorum artık
vanilya_kokusu_ sinemmm38 magnezyum demir ilacı RP Max bellki biliyorsun onu kullanıyorum vitamin ilacı