maryyyt Merhaba kızlar b12 değerim aşırı düşmüş 55 çıktı tahlilde rutin dahileye tahlilinde öğrendim 27 haftalık hamileyim bu durumda iğne mi verir doktor acaba iğne verirse bebeğe zararı olurmu birde bu kadar düşük değer bebeği etkilemiş midir
beyzzsenturkkk maryyyt bebeği hemen etkilemez ama senden beslendiği için sen doğum öncesi ve sonrası çok sıkıntı yaşarsın takviyeler düzenli alınmalı.
sunbloom123 maryyyt benim başlarda düşüktü sonradan toparladık doktorumla Allahtan biraz yükseltmeye çalışın b12 de önemli bebek için
maryyyt beyzzsenturkkk takviyelerimin içeriğinde b12 çok azmış yetersiz gelmiş sanırım hiçde bakılmamış teşekkür ederim 🙏🏼
sunbloom123 maryyyt yok canım doktorumun önerisiyle b12 vitamini kullandım çok kısa sürede hatta yükseldi
maryyyt sunbloom123 anladım teşekkür ederim iğne verirse kullanmalı mıyım bilmiyorum ama inşallah benimde toparlar hemen
sunbloom123 maryyyt doktoruna söle iyi bir b12 önersin bir kaç hafta deneyimleyip kan ver baktın yükselmiyosa yine doktorun ne diyosa o yapılır sanırım başta kendim aldığım b12 yi kullanıodum çok yükselmiyodu değer doktorumdan öneri istedim çok kısa sürede baya yükseldi şuan kullanmıorum içtiğim vitamin içlerinde düşükde olsa var zaten