ita Kızlar fetal DNA yaptırıp temiz çıkıp ultrason ve detaylı kontrolünde kalpte parlaklık görülen var mı ? İlerleyen haftalarda geçiyormu süreç nasıl ?
3bebekliannee ita benimde detaylı da küçük bir parlaklık çıktı tek başına bi sorun teşkil etmiyor tedavi bile gerektirmiyor genelde ilerleyen haftalarda kendiliğinden kayboluyor dedi
Bbgg ita ben🤚🏻 Fetal temiz olunca önemsemiyor doktorlar haftam ilerlediğinde kontrol ettirdim kaybolmuş şükür, zaten kaybolmasa da sorun teşkil etmiyor bir hastalık vs değil kalp kapağında yanlış hatırlamıyorsam kalsiyum birikmesinden oluyor
gamzosgamzos ita benim küçük kızımında detaylı ultrason da kalbinde parlaklık vardı çok şükür bir sorun olmadı 4 yaşında olacak inşaAllah
gnsesr Ben hiç bi test yaptırmadım detaylı da doktor parlaklık gördü başka herhangi bişey olmasada fetal dna önerdi moralim çok bozuldu
ita Ben fetal yaptirdigim halde istersen amniyosentez yaptırabilirsiniz dedi ama ben istemedim canım . Tek korkum doğduktan sonra kalp ile ilgili bı sıkıntı olması
esispregnant ita ben de sizin gibiyim. Fetalde bir sorun çıkmamıştı ama kalpte ve bağırsakta detaylı ultrasonda parlaklık göründü. Sizin süreciniz nasıl devam etti? İnsan ister istemez kafasına takıyır
ita esispregnant merhaba 🤍 şuan 33 haftaligim yaklaşık 3 hafta önce kadar tekrar kontrol e gittiğimde parlakliktan eser kalmadığını söylemişti doktorum 🙂 bizim sadece kalpte vardı ama şuan oda düzeldi çok şükür kiii zaten ilerleyen haftalarda çoğunlukla geçtiğini söylemişti fetal temiz çıktıysa Allah’ın izniyle hiç korkmayın büyüdükçe gecicektir 🥰🤲🤍
merveg15 Ben de bu hafta detaylı ultrason yaptırdım. Kalbinde parlaklık çıktı. Fetal Dna yaptırmıştım. Düşük risk geldi sonuçlar ikili test yaptırmadım. Doktor çok önemsemedi ve geçeceğini söyledi. Ama ben çok endişeliyim yine de.