minnosbirkiz Ekonomist28- 2 sene ali ihsan hocanın takipli hastasıydım, halâ oradaysa çok iyi birisi tavsiye ederim ☺️
dryyvz Ekonomist28- 3,5 sene önce derya kanza gül de takipliydim çok çok memnunum yine onu düşünüyorum hastaneden de çok memnun kalmıştık biz ilgileri vs güzeldi
Ebruas Ekonomist28- ben oraya gidiyorum emine dilşad herkiloğlunda takipliyim. Doğumumda orda olacak. Bence güzel ilerliyor şimdilik 28 haftamdayım henüz doğum nasıl olur bilmiyorum tabi ama doktorumu seviyorum çok tatlı bir kadın
ezoocum Bahçelievler şubesini bilmiyorum ama ben Medical park Ordu da doğum yaptım hastanemden doktorumdan hemşirelerden o kadar memnundum ki anlatamam. Ya hastane politikası gerçekten güzel. Doktorunuz da iyiyse mükemmel geçiyor süreç. Ben sezaryen oldum zorunlu hastanedeyken hiç ağrı hissetmedim ilk zaman hariç kalkıp kalkıp gezdim hep sizi asla boş bırakmıyorlar ağrı kesiciyi direkt veriyorlar benim sınavım evde başlamıştı ağrıyla 😂 ve doğumdan sonra hemen lohusa şerbeti getiriyorlar bir sürahi ikramlık. Ertesi sabah özel kahvaltı portakal sıyundan kızarmış ekmeğine her şeyi var bebeğime hastane çıkışı hediye ettiler çok şirindi mustelanın bakım ürünleri verildi hediye yine yani bir daha doğurursam şayet buralarda olursam yine bu hastanede doğururum 😂
Ekonomist28- minnosbirkiz teşekkür ederim bende orada başka doktora takipliyim, merak ettiğim doğum sonrası odalar nasıl, ebeler nasıl.. Hastane bana çok basık geldik ama doktorum orada olduğu için oraya gidiyorum.. aklımda ki bunlar yani hani nasıl geçer diye ..
Ekonomist28- dryyvz anladım çok teşekkür ederim ☺️ Bende oraya devam ediyorum Emine hanıma, hastaneyi sevemedim yani basık geldi bana ama doktor için gidiyorum.. Neler dahildi acaba sizde içine. Hani ekstra bir şey var mı? Odalar nasıldı, ebeler ilgi alaka..
Mkaya dryyvz Ebruas selam, tüp bebekle ilgli görüşmek istiyorum emine hanımla önerir misiniz sizce hakkında pek fazla yorum ya da öneri yok
Ekonomist28- Ebruas bende kendisine takipliyim, daha önce oğlum içinde kendisine başka hastanede onunlaydım. Burada acaba dedim ebeler nasıl, odalar nasıl. İnsallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz..
dryyvz Ekonomist28- Ben nisa hastanesiyken gidiyordum doğumdan 1 ay önce yeni binaya geçildi çoğu özel hastaneye göre hastane çok güzel gelmişti bize 🥰 Neler dahildi inanın hatırlayamadım şuan tam olarak odalar güzeldi bence temizdi büyüktü lavaboları duşu temizdi yeterince büyüktü odaları gezmek isteyebilirsiniz zaten gezdiriyorlar ☺️
FatmaReyhanSoylu Ekonomist28- ilk çocuğumu gaziosmanpaşa hastanesindeyken dilşad hocamda doğum yapmıştım. Şimdide ona gitmek istiyorum fakat fiyatlar nedir hiç bilmiyorum. Muayene ücreti ve doğum fiyatları hakkında bir bilginiz var mı?
Ekonomist28- FatmaReyhanSoylu bende ilk oğlumda ona gittim. Doç. Olduğu için ücreti baya artmış yani 5300 falan diye biliyorum. Benim sağlık sigortam olduğu için rahatlıkla gidiyorum ama öyle olmasa ücreti yüksek gelebilirdi. Doğum ücreti de hiç konuşmadım ama hastanede doğum paketleri için muayeneler dahil 100 bin falan diyenler vardı yine bu sitede. Arttı mı bilmiyorum.
Ebruas Mkaya ben kendisinden çol memnun kaldım tüp bebek konusunu bilmiyorum ama yaklaşımı gebeleriyle ilgisi çok güzel. Doğumum da çok güzel geçti 1 hafta önce doğum🙏