tupbebe Çevremden duyduğum çoğu erkek anneleri erken doğum yapmış ! 30. haftadan sonra 32-34 vs. Siz kaçıncı haftada doğum yaptınız ? Ben 30. Haftamdayım biraz endişelendim açıkcası🫣
Leontiine tupbebe yok canın öyle bir şey cinsiyetle ilgisi yok daha doğrusu. Ben 38. Haftamda erkek bebeğe hamileyim kanala bile girmedi perşembe doktor sezeryan ile alcak
2prensesannesiiii tupbebe genelde kızlar erken doğar diye biliyorum kızlarımın biri 37+6 da diğeri 37+2 de geldi 🥰
tarhanfur tupbebe cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum ya şöyle kulaktan dolma şeylerle kendimiz strese sokmayalım vaktini bekliyor vaktinde geliyolar minnaklar
gozdenur06 Benim gördüğüm ve bildiğim genelde kız çocukları erken gelir erkekler kalmak için ısrarcı olur ki bu tarz şeyleri çok takma canım o bebek ve anne vücuduna bağlı her gebelik bir değil sağlıcakla gelsin🌸
gecem_gmz Benim bebeğim de erkek kimisi erken gelir diyor kimisi geç gelir diyor şu an 36+3 haftalığım nişanım geldi 3 cm açıklığın var kanala yerleşmeye başlamış dedi doktor her gebelik her bebek kendine özel sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🙏
gulsah30 gecem_gmz bnm sancim suni sanci oldugu halde gelmemisti hissetmemistim snra 5dakka icinde 0dan 10ccm e brden firladim tam sezryana gidiyoduk yolda geldi
besteaydmr gecem_gmz sancınız da var mı 38+4 aftalık erkek annesiyim ben de nişanım geldi kasılmalarım var ama suyum gelmedi hala doğum için doktorunuz bir şey dedi mi
SeydaHsn tupbebe 40. Haftada doktor müdahalesi ile mecbur doğurmuştum bize kalsa en az 2 hafta daha kalırdık oğlumla öyle😃
annekiz6141 tupbebe kuzenim yarın 40 haftayı dolduruyor görümcem de 42 . Hafta da doğum yaptı kizini😅🤣 neyle alakalı bu durum hiç bir bilgim yok vallah 😅😅 benim kizda 36+1 doğdu
Pofidik123_ tupbebe benim oğluşumu 26. Haftadan beri zor tutuyoruz içerde 34+6 olduk ilaçlarla yoka devam ama son bir haftamız sancıyı engelleyen ilacı kesicek doktorum
dryyvz tupbebe ilk çocuğum erkekti 39+4 te doğdu 32,34 gibi çok erken haftalar hiç duymadım sağlıklı ilerleyen bi gebelikte ☺️