Elisa0110 yaseminyunus doktorum vermişti. olduğu kadar annelik diye Bi kitap onu okuyorum o da genelde bilgilendirme amaçlı yazılmış Bi kitap hastane çantasında ne olmalı ne olmamalı bu tarz bilgiler veriyor
28nisan yaseminyunus uyku, güvenli bağlama ve bebeğiniz diye bir kitap okuyorum birde dr.gülnihal bülbül doğal doğum kitabını :)
bohembircadi yaseminyunus Mucizeyi Taşımak, Doğal Anne, 100 Soruda Hamilelik, Bedenim Değişiyor Bebeğim Büyüyor, Doğal Hamilelik Rehberi 💗🌸
Hilal1748 Sinem olcay kademoğlu Merhaba bebek kitabı . Hamilelik için değilde daha çok sonrası için okunabilir . Bebek doğduktan sonra yapılması gerekenler hakkında daha çok.
kif @“yaseminyunus” doğal doğum Anne baba okulu ama hamilelikle ilgili okumak için değil de zaten okumak güzel olduğu için
Yank What to expect when you are expecting dunyaca unlu her gebenin okumasi gereken bir kitap sanirim turkcesi bebeginizi beklerken sizi neler bekler
Tomriscvn yaseminyunus Hamilelik,doğum ve bebek bakım kitabını okuyorum şuanda ondan sonrada bebekler ne ister kitabına geçeceğim 🥰
Momlife_ Chatcpt ye sordum ben daha çok çocuk gelişimi onu anlamakla ilgili öneri istedim ilk başta Bütün Beyinli Çocuk önerdi 2.de Çocuğun Duygusal Dünyası — Isabelle Filliozat