kanmamakl popkekkk aynen öyle ben ilk iki doğumumu 36.haftamda normal doğum yaptım ani sonraki sezeryan bu da mecburi sezeryan herşey bende bitecek tabi öbürleri gibi 36.haftamda normal doğum olarak başlamazsa planlı gidiyorum 🤣
popkekkk kanmamakl benim ilk doğumum 😄 doktorla daha doğum hakkında hiç konuşmadık bakalım neler olacak herkes için en hayırlısı olur inşllah
bozkurtttt kanmamakl doktorum da önerdi kendimde istiyordum.Tarama testleri olasılık ile sonuç verirken fetal dna testi %99 oranında kesin sonuç verir.46 kromozoma da genle gelen hastalıklara bakılır 🙏🏽
bozkurtttt paradise35 benimde ilk doğumum sezeryanla.Aslında ssvd istiyorum uygulama 11haziran diyo bir yanım o kadar beklemek istemeyip sezaryen istiyor bir yanımda normal doğumu istiyor çok kararsızım☺️☺️ dediğim gibi cinsiyetler çok karışık😂
mercimegin_annesiii bozkurtttt ay benimde iki normalse belki bekler benim sezeryan o yüzden 38 gibi alacağız diyorlar beklemiyorlar 😂
mercimegin_annesiii kanmamakl ben dün devlette konuştum bayram öncesi 20-27 mayıs atası alırız dedi bayrama kalmaz bayramdan sonrada 39 oluyo o kadar beklemiyorlarmış sezeryanda
mercimegin_annesiii Sevgiiss şuan banada 100 küsür dedi o civar ama 2 hafta önde dedi ırsi olabilir dedi şaşırdım baya ☺️
Sevgiiss mercimegin_annesiii benim oğlumda hep önde gitti 38. Haftada 3900 doğdu canım 🌸 biraz iri olur sadece
mercimegin_annesiii Sevgiiss benim oğlum 40 haftalık 3700 küsürdü oda ileriden gitti hamileliğimde Buda demekki öyle olacak ☺️ maşallah hepsine
Busranur_mnts mercimegin_annesiii bu haftalarda çok değişiyor 30dan sonra daha iyi kilo alıyorlar sağlıkla büyüsün 🥰
busrasya2334 popkekkk canım vajinal olursa doğumun inşallah doktorum olmaz diye hiç korkma normal doğumu ebe yönetiyor zaten doktor son dk giriyor doğuma
Busbus55 Ben 14. Haftadayim haftaya randevum bakalim doktor ne diyecek heyecanla bekliyorum🤭 benim de kiz bebis
mercimegin_annesiii Busranur_mnts evet evet biliyorum şuan sadece hani söylenen olmuş mı diye merak ettim uygulamadada 80-90 gr yazınca post açtım ☺️