kavalakurabiyesi Kızlar gün gün sayarak geldim bu günlere ne diyoruz FİNALE DOĞRUUUUU sizin ne kadar kaldı
GencbirAnne_1 kavalakurabiyesi Benimde 3. trimestere son 5 gün 26+2 olduk finale doğru yaklaşıyoruz çok şükür 🥰
Mizgin2020 kavalakurabiyesi 34+4 olduk cok şükür zaman hızlı aktı bana göre hayırlısı ile kucağımıza da almak nasip olur İnşallah
kavalakurabiyesi Metlem bende 30lu haftalara girmek istiyorum 🥰🥰 çok az kalmış sizin benimde 37-38 de doğum olacak nasipse ❤️
kavalakurabiyesi tugba1905 ay olarak 28de 7. Aya giriyoruz resmen aramızda 1 hafta var sat 10-11 haziran mı 😂❤️
kavalakurabiyesi tugba1905 ay ben 10 haziranda tatil dönüşü kan vermiştim çıkmamıştı o kadar ağlamıştım ki o tarihi hiç unutmuyorum benimde sat 17 haziran 😂😂
kavalakurabiyesi ikiprensesannesi___ bende ara sıra bakıp bakıp gülerim 😂😂😂😂 değiştirmiyorum da 😂😂 amin hepimiz sağlıcakla doğuralım inşallah 😍😍
kavalakurabiyesi tugba1905 bende öyle düşünüyorum 30lara geldiğimde sanki birmiş gibi olacak diyorum 😂😂😂
tugba1905 kavalakurabiyesi bende ilk testte görünce şok olmuştum ne alakaysa keşke 2 ay sonra olsaydı diye Ağlamıştım😂