ulkusblog Kızlar benim bu göğüs kaşıntısı bugün azdı, nasıl kaşınıyor anlatamam. Nemlendiren de biriyim. Yaşayan var mı, sebebi nedir
sunbloom123 ulkusblog bende yaşıyorum kaşıntıyı muhtemelen göğüs kendini emzirmeye hazırlıyor gerilme şişme kaşıntı olarakda bize dönüyor
kaya_kaya ulkusblog geçenlerde bende kasimaktan kizartip yara yaptım zeytinyağı iyi geldi kaşıntıyı aldı ve yarayı hemen iylestirdi
Havin49_ ulkusblog sebebi yok doktor bana gebelikte olur demişti benim iki gebeliğimde de o kad aş kaşınıyor ki kanatıyorum resmen travazol biraz kaşıntısını alıyor
dylmaz94 Benim de öyleydi çok kaşıntı ve soyulma oluyordu. Lansinoh göğüs ucu kremi aldim günde bir kere özellikle gece yatarken sürüyorum çok iyi geldi. Eczaneye danıştım içeriği doğal gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi Zaten kullanırken emziriliyor da silmeye bile gerek yok. İlk kızımda kullanmıştım bu hamileliğimde de kullanıyorum .
Havin49_ ulkusblog benimki kaşımadan dırulmayacak gibi değil ve kanıyorda yapabilcek bişey yok bizde keyfimize yara etmiyoruz