kavalakurabiyesi Kitappsever_1 24 saatlik idrar verin derim ama bence protein çok çıkmamış 1 tane + var muhtemelen enfeksiyondur tansiyon olsa +++ çıkardı ama yinede her ihtimale karşın24 saatlik idrar toplama talep edebilirisiniz geçmiş olsun
Kitappsever_1 kavalakurabiyesi haftaya randevum var bol bol sıvı alicam inşallah geçici birseydir ztn geçmezse artık onlar ister belki bunlarda sancımi artiriyordur bilemiyorum ya sağ salim buda dogsaydi bişi istemezdim
kavalakurabiyesi Kitappsever_1 enfeksiyon için turna yemişi tüketebilirsiniz çok etkisi oluyor ben resmen aylardır onun sayesinde enfeksiyomdan kurtuldum benimde idrarım kanlı geliyordu
sunbloom123 Kitappsever_1 bu enfeksiyon işi gerçekten çok sıkıntı ama sen yinede bu kadar stres yapma aile hekimlerinin bazıları kültüre bakıyo sizin ordaki de bakıyorsa orda deneyin
sunbloom123 Kitappsever_1 rica ederim 🌸 haftamızda baya yakın birbirimize destek oluyoruz öle böle inşallah bir sorunda yoktur rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu 🤭💝🤲