Denizmrt Daha önce bunu yaşayan var mı acaba küçük parçalar idrarda denk gelmiştim ama büyük beyaz parçalar görünce tedirgin oldum agrım yanmam felan yok tuvaletimi yaparken ama baya büyük görünce şaşırdm bu şekilde başına gelen oldu mu kızlar
beguuss Denizmrt enfeksiyon benimde başıma geldi, doktor 400lük antibiyotik verdi ve 2.5 lt su günde öyle geçti
Denizmrt kdramn yok kullanmıyorum aynı onun gibi işte tarif edilirse daha önce kullanmıştm ordan biliyorum baya baya büyük ve beyaz parçalar gördüm bi sürü yarm doktora gidicem mutlaka danışıcam
Denizmrt Aydan95 yok vajinal yıkanma saglıklı deiil diye yapmıyorum hafif karnım agrı var gibi enfeksiyon galiba
Aydan95 Denizmrt idrar toplarken once yikanmak gerekiyor, hatta bana doktorum vajina kismini temiz bir mendille tut karismasin demisti
Denizmrt Aydan95 ya k bakma ben anlamadım galiba idrar toplamadm canm ben tuvaletimi yaparken fark ettim sen idrar kültürü için idrar toplanıyo öyle bişey demek istedin galiba yarn ilk defa sorucam doktora
Aydan95 Denizmrt haaa sen tuvaletde gordun o zaman. Ama ogle olmaz ki. Belkide su da bir sey vardir. Olamaz mi? Yinede sor evet. Bogle idrar kabina yapip baksan aslinda orda yoksa demek onemli bir seyde yoktur
Denizmrt Aydan95 inşllah yok bende şaşkınm😃 yarn bakalm tahlil alırsa doktor belli olaçak inşllah önemli değildir