Aysemlg İkiz üçüz anneleri sizde kahverengi akıntı oldumu olduysa ne kadar sürdü. 2 hafta önce kanamam oldu ve hergğn mutlaka kahverengi akıntım oluyo ilaç kullanıyorum ama işe yaramıyo gibi. İkiz olduğu içinde böyle oluyomuş diye duydum deneyimleriniz varsa paylaşırmısınız😞
Nesrinkrdnz1 Aysemlg benim 13. Haftada oldu doktor progeston hap verdi 5 günde geçti ilaca 10 gün devam ettirdi birde 20. Haftada oldu bir gün oldu bol dinlenmek gerekiyor aşırı yorgunluk iyi gelmiyor şükür şu an ikizlerimiz 34. Haftada
Sonkayalar Aysemlg 13 haftama kadar oldu canım 24 tane progrstan pruloton ıgne vuruldum korkma allahın ıznıyle bısey olmaz 35+2 ılduk ılaclarını duzenlı kullan sık kontrole gıt
Minikeller92 Aysemlg benim ikiz değil ama 2 ay sürdü lekelemem sıkıntı yapma o zaman hiç geçmiyo zaman😌
Birmisafir Benim de kanamam oldu 1ay kahverengi akıntım oldu bir ay sonunda yoğun şekilde pıhtılı kahverengi akıntı boşalttım bir anda..tekrar 3gün hastaneden yattıö..üzerinden 3hafta geçti yenikesildi kahberengi akıntı..ancak hala rahmimde kanama alanı gözleniyor..ikiz deil bebişim ama bende durumlar böle..Allahım sağlığımıza kavuşturup bebişlerimzii kucağımıza aldıraın sıhhatle..çok geçmiş olsun
Aysemlg Birmisafir doktor kanama alanı yok dedi ama hala devam ediyo. Allah yardımcımız olsun inşallah
Aysemlg Nesrinkrdnz1 ayy Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başıma bende o haftaları görebilecekmiyim acaba 🙄
Gulgulcan Aysemlg hep gidiyorum canım valla benim tek Ama ikiz diyen olmadi hic 7+6 haftadayım gittiğim her doktor aynı şeyi söylüyor düşük tehliken var bekle uzan ağır taşıma vs vs kanamamin rengide habire değişiyor kırmızı kahve siyah oluyor
Aysemlg Gulgulcan benım öyle canm ya renk değişiyo ama geçmiyo. Doktorum progestanı fitil olarak kullan dedi onada korkuyom zarar olurmu diye ne biliyim ya cuma gününü bekliyorum şimdi İnşallah bebişlerimizi saglıklı bi şekilde kucağımıza alırız 🙏
Gulgulcan Aysemlg fitil verirse eğer kullanabiliriz ama normal ağızdan alınan hapı fitil olarak nasıl kullanabilirsin anlamadim
Arbie Aysemlg alttan fıtıl olarak kullanmak daha faydalı drunuz nasıl dediyse o şekilde kullanınben iki ay kullandım şimdi kasılmalarım var onun içinde magnezyum kullanıyorum malesef tekrardan progestana gerı dönücem tehlikem var çünkü
Arbie Aysemlg inşallah seninki biterde kurtulursun🙏Malesef benımkı bitmiyorçünkü rahmim bebek kabul etmiyor ilk hamileliğimde de böyle idi şimdide aynen devam tek temennim erken doğum yapmamak😓