purpoles Merhaba iki kimyasal transferim var titiz her aşamada kan tahlili yapan yoğun olmayan dikkatli İstanbul da iyi bir laboratuvar ile çalışan tüm imkanlarını seferber eden bir doktor hastane arıyorum yardımcı olur musunuz ?
3bebekliannee purpoles Özel Pendik Yüzyıl hastanesi Serap Aynur Simavlı öneririm 8 yıldır benim doktorum ben doğal yollarla 3.gebeliğimi yaşıyorum ama kendisi tüp bebek uzmanı aynı zamanda ve bir çok pozitif sonuç alanlara bebek sahibi olanlara şahit oldum bi araştırın derim
Aaayseeert purpoles canım benim bi arkadaşım aydından İstanbul’a Bülent tıraş için gitti ve bebeği olması çok zordu . Onun sayesin de oldu benim bildiğim bi o var
Sila9 Bülent tıraş acıbadem maslak çok yoğun tek eksisi o ama onun harici uzmanları bile çok iyi ilgili ve bilgililer kesinlikle öneririm
Sila9 purpoles hayır o girerse ekstra ücret isteniyo ama zaten gerekte yok her doktor onun onayını almadan parol bile yazmıyo yurtdışına bile gitse ondan cevap gelmesi bekleniyo hep ilk muayene ve transferi o yapıyo