demirrleydi_ Helink sanırım ikisiylede alakalı bir durum perinatoloji takipliydim onların cihazları daha iyi oluyo
gunesimekardes Helink evet benim kizim 37. Haftada 3700 cikmisti 40+3 te 3750 dogurdum. 3 haftada 50 gr almis olamaz benve son haftalar cok hizli aliyor
karayelll İlk doğumda oğluma doğum sabahi 3800 dediler 4250 doğdu makinayla alakalı üniversite hastanesinin eksik tartiyor eskiydi.37+5 de bide anne baba faktörü de önemli.Esim uzun boylu yapılı bebekte öyleymiş ikinciyi de zayıf beklemiyorum
Helink karayelll bizim de öyle eşim 192 ben 170 çok uzun doğuyor bebekler kilo aşırı cılız oluyor oğlum 56 cm doğdu kızım 38 de 53 cm dedi bizde boy var kilo yok 🙈🙏🏻
demirrleydi_ Helink olabilir her özel hastanenin makinası iyi değil doktoruda öyle ben devlet takipliydim 2 haftada bir ölçüm yapıyodu öylede çıktı boyunu hiç söylemezdi o bana sürpriz oldu 46 santim kısacık bir çocuk doğdu 🤭🤭
demirrleydi_ Helink amin amin aynen öyle şuan iki aylık olduk bile çok şükür büyüyorlar bir şekilde 🥰
Busranur_mnts Helink kuzenime 38de 3400 dediler 39da 3200 doğurdu ödem gidince 3 kilo oldu sonra kilo aldı yine
sari_papatyam Havin49_ aynı benim de 4 dediler 3.6 doğdu az daha kilolu diye sezeryana alacaklardı boyu uzun olunca bebişin yanılma daha çok oluyormuş sanırım
Havin49_ sari_papatyam evet Cnm olabilir benim 52 cm doğdu doğumun nasıl geçti bilmiyorum ama benim çatım dardı zor geçti doktorumu dinleyip keşke sezeryan olsaymışım dedim yani😀😀
Helink sari_papatyam bizm de ondan yanılma oluyor oğlum 56 cm oldu kizim en son 53 cm civarında dedi tam ölcemiyorlwr sanırım
Deryam35 Helink Doktor 3400 dedi 3750 doğdu. Bu arada son haftalarda bebeğin yeri oldukça daraldığı için ölçümler yanlış çıkabiliyor doktorum bu sebeple doğru ölçülmemiş kilosu dedi