MerveKrmz kızlar burda 9+1iz daha ama anlayan tahminde bulunabilir mi rica etsem🙏🏻💖 https://hizliresim.com/V97Qbr
Enemel MerveKrmz bu zamanda anlaşılmaz ki canm en erke. 12 haftada tahmini birsey söylüyor doktor 16 haftadada %100 söylüyor cnm bekle acele etme öğrenmek için
FatmaAtess MerveKrmz valla ben kendi bebisimin kini anlamadım bu ultrason kağıtları bana çok bilinmeyenli denklem gibi geliyo ☺☺yine de gönlünüzden geçen olsun 😚
denizannee MerveKrmz kese şeklini erkeğe benzettim bende. Oğlum olucak benimde nasipse. Hayırlısı olsun hakkında 🤗
MerveKrmz Enemel bu haftada belli olmadigini bende biliyorum canim da bazen keseye yerlesmesine nub cikintisina vs. gore yorum yapip tahminde bulunuyolar o yuzden sordum.
feyzaa34 MerveKrmz benimde kese fasulye gibi çünkü canım 13. Haftalığız 20. Haftada öğrenicez bakalım ne kadar doğru. He birde sağ kasıkta ağrı olursa erkek diyolar senin hangi kasıkta
MerveKrmz feyzaa34 benimde sag kasigimda canim oylemi oluyomus bunuda yeni ogrendim bakalim☺ Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi🙏🏻💕